BADMINTONAŠI Međimurja srebrni na Prvenstvu Hrvatske

U subotu u dvorani Sutinska vrela u Zagrebu u organizaciji BK Medvedgrad 1998 održano je ekipno Prvenstvo Hrvatske 2018. za seniore i kadete na kojemu su su nastupile i ekipe Badmintonskog kluba Međimurje pod vodstvom trenerice Emilije Talan i trenera Tomislava Grubića.

Na seniorskom EPH 2018. naša seniorska ekipa pobjedama nad ekipom BK FLEX Zagreb 4:1 i ekipom BK Medvedgrad 1998 2 Zagreb 3:2 došla do finala gdje je poražena od ekipe BK Medvedgrad 1998 1 Zagreb 4:1 i tako osvojila srebrnu medalju i naslov viceprvaka Hrvatske po šesti put.



Naša seniorska ekipa koja je bila spoj mladosti iskustva igrala je u sastavu kapetanica Emilija Talan, Karmela Vadlja, Laura Horvat, Vanja Novak, Luka Vlahek, Matija Hranilović i Luka Grubić.

Na kadetskom EPH 2018 naša ekipa u sastavu kapetan Ivan Grubić, Dino Blažić, Josip Đeri, Matej Martinjak, Lucija Kacun, Vanja Novak i Nela Novak osvojila je 4. mjesto izgubivši u borbi za 3. mjesto i brončanu medalju od ekipe BK Medvedrad 1998 2 u napetom meču 3:2.



Naslov državnih prvaka osvojila je ekipa BK Medvedgrad 1998 1 Zagreb, a srebrnu ekipa Novske. Čestitke našoj seniorskoj ekipi na srebrnoj medalji i naslovu viceprvaka Hrvatske na EPH 2018. gdje su dokazali da su u vrhu hrvatskog badmintona i nastavili kontinuitet osvajanja medalja na EPH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije