STOLNI TENIS U Kos-Kotoribi Ivanu Špicaru četvrti predsjednički mandat

Gotovo u idiličnom tonu prošla je Izborna skupština jednoga od najstarijih i najuspješnijih klubova u Međimurju, Stolnoteniskoga kluba Kos-Kotoriba, održana u petak u klupskim prostorijama. U godišnjem izvješću predsjednika Ivana Špicara izraženo je žaljenje zbog ispadanja prve seniorske momčadi iz 1. Hrvatske lige istok, ali i želja da se kroz Regionalnu ligu i kvalifikacije što prije pokuša izboriti povratak.

Pohvale za odlične rezultate na veteranskom prvenstvu Hrvatske uputio je Vinku Leginu, Stanislavu Soviću i Željku Dolencu i drugim članovima kluba, naročito mlađih kategorija, za osvojene pokale i medalje na prvenstvu Međimurja i turnirima za kadetske kategorije naše županije.

Ipak, najviše čestitki od svih je primio Stjepan Vidović, trener klupske stolnoteniske škole, najbolji igrač prvoga sastava u 1. HL istok, voditelj i igrač druge i voditelj šeste ekipe u Međimurskim ligama i kao takav najeksponiraniji član kluba. Popularni Pišta se u svojemu posebnom izvješću osvrnuo na stručni rad u klubu, posebno na rad i probleme klupske stolnoteniske škole, kojoj je voditelj i trener, iznijevši svoje procjene perspektive njenih polaznika.

Rezultati su posljednjih godina evidentni, za sada na županijskim natjecanjima, a sve bolji i u regionalnim okvirima, na kojima su mladi Kotoripčani nastupali, dok su Nela Kovačić i Nika Lukša izborile i plasmane na državna prvenstva u svojim kategorijama. Zbog toga, smatra, ne treba strahovati za budućnost i nastavak svijetle tradicije stolnoteniskoga sporta i kluba u Kotoribi.

Predsjednik Špicar iskoristio je prigodu zahvaliti se za uspješnu suradnju sponzorima kluba, Općini Kotoriba i izrazio želju za njen nastavak i ubuduće, a pohvalio je i još neke članove na svesrdnom angažmanu u radu kluba.

Tridesetak prisutnih članova Skupštine je, očito zadovoljno radom kluba, gotovo bez rasprave prihvatilo podnijeta izvješća pa je na njegov četvrti predsjednički mandat, izabralo dosadašnjega predsjednika Ivana Špicara. Potvrdila je i ostale članove Izvršnoga odbora – Marinka Lukšu za dopredsjednika, Dražena Radmanića za tajnika, Igora Munku za blagajnika i Vinka Legina za člana, a članovi Nadzornoga odbora i nadalje će biti Anđelko Radmanić, Stanislav Sović i Stjepan Vidović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije