PRVACI su Omladinac (NSR), Kraljevčan 38, Bratstvo (J) i Draškovec

Posljednjim kolom završeno je prvenstvo u županijskim nogometnim ligama i okrećemo se narednog tjedna Svjetskom prvenstvu u Rusiji. U 1. županijskoj nogometnoj ligi prvak je Omladinac Novo Selo Rok koji je ugostio Sokola i trebao barem bod za naslov prvaka. Omladinac je bio siguran i pobjedom 4:1 došao do naslova prvaka. Poluvrijeme je bilo 1:0. Domaći predstavnik nam je rekao da sada trebaju sjesti i dogovoriti u klubu žele li ili ne u viši rang natjecanja.

U Novom Selu Rok pobjeda Omladinca i proslava naslova prvaka


U Svetoj Mariji je Mladost pobijedila Trnavu 6:1. Poluvrijeme je bilo 4:0. Kod domaćina je peterostruki strijelac bio Dario Nađ i još je jedan gol postignuo Mihael Vlah. U Kotoribi pobjeda Graničara nad Hodošanom 3:1. Prvi dio bez golova, a u nastavku su poveli gosti. Kotoripčani golovima Ujlakija, Drvarića i Kosa preokreću rezultat i na kraju slave.

Tri gola i tri boda Kotoripčana


Poraz BSK-a u Belici od Poleta (P) 2:3. Poluvrijeme je bilo 0:1. U nastavku Polet ima 0:2, no BSK se vraća na 2:2. Polet trećim golom na kraju slavi 2:3 za tri boda koja im osiguravaju ostanak u prvoligaškom društvu.

Polet (P) je slavio u Belici


U Gornjem Mihaljevcu poraz Jedinstva od Galeba 3:4. Domaćin je poveo 2:0, do poluvremena je 2:1. U nastavku preokret gostiju koji su poveli 2:4. Jedinstvo smanjuje na 3:4, nastoji doći barem do boda, no ne uspijeva. Posljednji Naprijed je poražen od Podturna 2:4. Domaćin je na poluvremenu vodio 2:1, no u nastavku tri gostujuća gola za sva tri njihova boda.

Žestoko je bilo u Cirkovljanu


1. ŽNL: subota Centrometal – Sloga (Š) 0:0, Dinamo (P) – Spartak 3:1, nedjelja Naprijed – Podturen 2:4, Mladost (SM) – Trnava 6:1, Jedinstvo (GM) – Galeb 3:4, BSK – Polet (P) 2:3, Omladinac (NSR) – Sokol 4:1, Graničar (K) – Hodošan 3:1.

>>> POLET (SMNM) prvak, Sloga (Č) se spasila

>>> NOGOMET Tko će ligu više, a tko ligu niže?

>>> FOTO Proslava naslova prvaka NK Polet Sveti Martin na Muri

2. ŽNL skupina A: Samo Radničkom gostujući bodovi

U ovoj skupini u šest nedjeljnih susreta samo jedna gostujuća pobjeda i to ona u Ivanovcu gdje je Mladost poražena od Radničkog 1:2. Neriješeno je bilo u Orehovici gdje su Croatija i ČSK odigrali 1:1.

Mladost (D) je bila bolja od Jadrana 4:2, Vidovčan od budućnosti (P) 3:1, Omladinac (DS) od Jedinstva (NSnD) 5:2 i Dubravčan od Miklavca 2:1.

2. ŽNL skupina A: subota Borac PMP – Kraljevčan 38 4:4, nedjelja Croatia – ČSK 1:1, Mladost (D) – Jadran 4:2, Vidovčan – Budućnost (P) 3:1, Mladost (I) – Radnički 1:2, Omladinac (DS) – Jedinstvo (NSD) 5:2, Dubravčan – Budućnost (M) 2:1, Drava (K) je slobodna.

2. ŽNL skupina B: Bratstvo (J) prvak

Neizvjesna je bila završnica u Drugoj međimurskoj nogometnoj ligi skupina B gdje su uoči posljednjeg kola isti broj bodova imali Bratstvo Jurovec i Mura Hlapičina. Jurovčani su bili uvjerljivi u Peklenici gdje su pobijedili Plave 5:0. Pobjeda je visoka, ali je ostvarena u zadnjih dvadesetak minuta. Mura je bila uspješna u Savskoj Vesi kod Bratstva 2:0 s jednim golom u svakom poluvremenu, ali prvaci su Jurovčani zbog boljeg međusobnog omjera.

NK Bratstvo Jurovec slavi prvo mjesto


Zanimljivo je bilo i na samom začelju gdje su se tri kluba borila za izbjegavanje posljednjeg mjesta, a kako su svi uspjeli pobijediti ispada posljednji Zasadbreg 77 koji je kod kuće pobijedio Hajduka (B) 3:1, ali mu to nije bilo dovoljno jer je Šenkovec bio bolji od Slobode (M) 4:2, a Hajduk (Š) je slavio kod Omladinca (M) 4:2.

Trnovec je pobijedio Malog Mihaljevca 2:1. Poluvrijeme je bilo bez golova. Domaćin je poveo, gost poravnao pa domaćin drugim golom na kraju slavi. Venera i Donji Koncovčak odigrali su bez pobjednika 1:1.

2. ŽNL skupina B: subota Pobjeda – Strahoninec 3:2, nedjelja Zasadbreg 77 – Hajduk (B) 3:1, Šenkovec – Sloboda (M) 4:2, Trnovec – Mali Mihaljevec 2:1, Omladinac (M) – Hajduk (Š) 2:4, Plavi (Pek.) – Bratstvo (J) 0:4, Venera PMP – Donji Koncovčak 1:1, Bratstvo (SV) – Mura 0:2.

3. ŽNL: Draškovec slavi prvo mjesto

I kolo prije kraja znalo se da je Draškovec prvak, a oni su proslavu začinili očekivanom domaćom pobjedom nad Paragom 6:3. U Donjem Hrašaćnu su Borac i Međimurje – Čakovec odigrali 3:3.

Draškovec je prvak Treće međimurske nogometne lige


Otok je poražen od Torpeda 0:1. U Selnici je Mladost s 5:0 ispratila Napredak. Bratstvo (P) je poraženo od Drave (DM) 0:4, dok su u Žiškovcu Dinamo i Vučetinec odigrali bez pobjednika 3:3.

Draškovec je bio bolji od Paraga


3. ŽNL: nedjelja Otok – Torpedo 0:1, Borac (DH) – Međimurje-Čakovec 3:3, Mladost (S) – Napredak 5:0, Bratstvo (P) – Drava (DM) 0:4, Dinamo (Ž) – Vučetinec 3:3, Draškovec-Geothermae – Parag 6:3.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije