PAN LJETNA LIGA KOPRIVNICA Prijave još tjedan dana, turnir počinje 22. lipnja

Na konferenciji za novinare održanoj na malonogometnom igralištu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljena Pan Ljetna liga Koprivnica 2018, malonogometni turnir u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice.

Nagradni fond seniorskog turnira ostaje isti kao i prošle godine. Pobjednik će dobiti 20.000 kn, drugoplasirani 8.000 kn, trećeplasirani 4.000 kn, a četvrtoplasirani 1.000 kn. Od ove godine uvodi se i veteranska konkurencija, u kojoj mogu nastupati igrači s navršenih 35 godina. Veteranski pobjednik dobit će 4.000 kn, drugoplasirani 2.000 kn, a trećeplasirani 1.000 kn.

Prijave su započele 5. lipnja, a traju do 19. lipnja u 17 sati, a istog dana u 19 sati održat će se ždrijeb skupina. Turnir počinje 22. lipnja, a predviđeno je da traje do 7. srpnja. Prijave se primaju na brojeve telefona 099 665 2351 i 099 319 0094.

U dane dok će hrvatska nogometna reprezentacija nastupati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, utakmice Pan Ljetne lige neće se igrati.

– Prije svega bih zahvalio Gradu Koprivnici i gradonačelniku Mišelu Jakšiću na podršci pri organizaciji, kao i predsjednici Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice Jasmini Stričević koja nas već godinama prati u našim projektima. 2Također veliko hvala Carlsberg pivovari i Darku Petroviću koji nas također vjerno prate. Prošle godine je odaziv publike i ekipa pokazao da je projekt bio uspješan, bilo je prekrasno dva tjedna uživati u nogometnoj atmosferi. Lijepo je bilo vidjeti stara lica koja su nekad igrala Ljetnu ligu, a isto tako i nove klince čije vrijeme dolazi – rekao je Tomislav Zalar, predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport.

O turniru je govorio i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Hvala na ovoj doista lijepoj inicijativi i oživljavanju lijepe tradicije u gradu u ljetnom vremenu. Zahvaljujem organizatorima, isto tako i Carlsbergu te Zajednici sportskih udruga Grada Koprivnice i predsjednici Jasmini Stričević, koja je dugo stvarala mnijenje da je opet potrebno pokrenuti Ljetnu ligu. Prekrasno je bilo prošle godine na finalu, kad je ovaj prostor bio premalen za sve koji su htjeli gledati finalne utakmice, i to je bio najbolji pokazatelj koliko je Ljetna liga potrebna ovom gradu i koliko Koprivničanci vole i poštuju taj brand. Organizatorima želim puno uspjeha, iako moram reći da u njih ni najmanje ne sumnjam. Ovim putem pozivam sve haklere, seniore i veterane da se prijave za nastup. Zahvaljujući sponzorima, imamo i lijepe nagrade, vjerujem da će biti i interes publike i da ćemo se svi skupa isto kao i prošle godine zabaviti na našoj Pan Ljetnoj ligi Koprivnica – kazao je gradonačelnik Jakšić.

Na kraju je predsjednica Zajednice sportskih udruga Koprivnice Jasmina Stričević poručila:

– Zajednica sportskih udruga je tu da bude kao produžena ruka Grada te da bude na pomoći da ova druga Ljetna liga bude jednako uspješna, ako ne i uspješnija od prve.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije