KOŠARKA Međimurje i Donji Kraljevec u Budimpešti

>> KOŠARKA Međimurje i Donji Kraljevec u Budimpešti

Košarkaški klubovi Međimurje i Donji Kraljevec sudjelovali su na medunarodnom turniru u Budimpešti za dječake rođene 2006. i mlađi. Ekipa Donjeg Kraljevca završila je na posljednjem mjestu, a ekipa Međimurja izgubila u finalu. Ekipa Donjeg Kraljevca već duži niz godina odlazi na te turnire, a Međimurje je nastupilo prvi puta.



Igrao se drugačiji sustav, svaka četvrtina se bodovala posebno, pobjeda donosi tri boda, poraz jedan, a neriješeno svakom po dva boda, a na kraju susreta svi igrači u ekipi šutirali su slobodna bacanja za jedan dodatni bod.



U ekipi Donjeg Kraljevca natupila su četiri igrača iz Donjeg Kraljevca i četiri igrača iz Međimurja. Goran Jambrečić izabran je u All Star ekipu od 5. do 8. mjesta. Međimurje ima prva tri strijelca turnira po redu: 1. Ivano Rodek, 2. Lovro Beuk i 3. Lovro Novak.



Lovro Novak izabran je u All Star ekipu od 1. do 4. mjesta, a Ivano Rodek proglašen najboljim igračem cijelog turnira. Naši klubovi zahvaljuju domaćinima KK BLF Budimpešta na pozivu i odličnoj organizaciji.



Posebne zahvale Istvanu Kuzmi koji je po cijele dane bio s njima i vodio ih po cijeloj Budimpešt te se brinuo za njih što god bilo potrebno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije