DOĐITE danas na ceremoniju otvaranja u Mursko Središće

>> DOĐITE danas na ceremoniju otvaranja u Mursko Središće

Savez sportskih ribolovnih društava Međimurske županije organizator je trostrukog svjetskog prvenstva u ribolovu koje se od utorka do nedjelje održava u Međimurju: 20. Svjetsko ribolovno prvenstvo u lovu ribe udicom na plovak za invalide, 11. Svjetsko ribolovno prvenstvo za veterane i 1. Svjetsko prvenstvo u kategoriji Masters.

>>> 36 RIBOLOVNIH reprezentacija tijekom tjedna u Međimurju

>>> RIBOLOV Trostruko Svjetsko prvenstvo u Međimurju

>>> NAJVEĆE U POVIJESTI Svjetsko ribolovno prvenstvo sljedeći mjesec u Međimurju

>>> SVJETSKO ribolovno prvenstvo – staze su spremne

>>> VIDEO U Međimurju 400-tinjak ribiča iz cijelog svijeta

Ceremonija otvaranja prvenstva će se održati danas u četvrtak od 19:00 sati u Murskom Središću. Organizator poziva na otvorenje uz bogatu gastronomsku ponudu te vas poziva da u subotu i nedjelju između 9:30 sati i 14:00 sati posjetite samo natjecanje na nekoj od staza u Žabniku, Selnici ili Podturnu.

Predviđeno je da svi sudionici Svjetskog prvenstva u kratkom mimohodu prođu šetnicom uz Muru i okupe se na Trgu braće Radić, ispred Dječjeg vrtića Maslačak gdje će upriličiti otvaranje.

SSRD MŽ je organizator Svjetskog prvenstva u ribolovu, uz pokroviteljstvo Međimurske županije, suorganizaciju općina Podturen, Selnica i Sveti Martin na Muri te Grad Mursko Središće kao domaćina svečanosti otvorenja.

Ovo izdanje Prvenstva u svjetskoj konkurenciji je najmasovnije u povijesti organiziranog sportsko-ribolovnih natjecanja – 360 natjecatelja, 40 reprezentacija iz 19 zemalja, a održavat će se na tri lokacije/staze ocijenjene kao najljepše u Europi: rijeka Mura u Žabniku kraj Svetog Martina na Muri (za veterane), Ribnjak Selnica u Selnici (za kategoriju Masters) i Stara Mura u Podturnu (za invalide).

Završna svečanost i proglašenje bit će održano u nedjelju, 17. lipnja od 18:00 sati u restoranu Kristal u Čakovcu.


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije