Vijesti / Sport
Sport
NŠ MEĐIMURJE u kvalifikacijama za prvoligaški rang

NŠ MEĐIMURJE u kvalifikacijama za prvoligaški rang

Kategorije NŠ Međimurje-Čakovec stariji pioniri U-14 i kadeti U-16 kao pobjednici Regije Sjever plasirali su se u završnicu, odnosno kvalifikacije za popunu I. HNL kadeta i pionira. U HNS je izvučeni polufinalni par NK Međimurje - NK Marsonija (Regija Osijek) te se igra na neutralnom terenu u Ivanić Gradu. Prvi u petak 15. lipnja u 16:00 sati igraju kadeti te u 18:00 stariji pioniri.

Za prolazak u obzir se uzimaju obje utakmice, a prolazi ekipa koja ukupno: osvoji više bodova, u slučaju da se osvoji isti broj bodova gleda se gol - razlika ukoliko je i to isto pioniri izvode kaznene udarce.

Drugi polufinalni par je Rudeš - GOŠK Dubrovnik te oni igraju na stadionu NK Hrvace. Ekipe koje prođu igraju finalnu utakmicu na neutralnom terenu, lokaciju određuje HNS te se samo jedna ekipa, pobjednik finala plasira u I. HNL kadeta i pionira.

O susretima nam je voditelj škole Hrvoje Goričanec rekao: 'U završnicu su se plasirale četiri ekipe s područja cijele Hrvatske, samim plasmanom u završnicu napravili smo veliki uspjeh. No kad smo došli do same završnice imamo za pravo vjerovati u kvalitetu naših ekipa te se nadati plasmanu u najviši rang natjecanja u tim kategorijama I. HNL za kadeta i pionira.'

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!