NA PUTU ZA RUSIJU Veseli navijači iz Međimurju javili se iz Krakowa

U četvrtak je službeno otvoreno 21. svjetsko prvenstvo u nogometu. Domaćini Rusi napravili su spektakularno otvaranje na stadionu Lužnikiju uoči utakmice protiv Audijske Arabije koju su na kraju Rusi pobijedili s visokih 5:0.

Hrvatska će Svjetsko prvenstvo u Rusiji otvoriti protiv Nigerije u Kalinjingradu i to u subotu u 21 sat.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čekaju brojni izazovi na putu do osmine finala, a možda i dalje… No, u svojim avanturama, zavrzlamama i traženju načina kako s tribina bodriti izabranike Zlatka Dalića svakako su i navijači. Neće im ovaj put biti lako činiti ono što tako revno čine u Europi…

Rusija je daleko, skupa, ogromna, ali i nepoznanica većini navijača s ovih prostora. Ipak, organizatori Svjetskog prvenstva potrudili su se olakšati navijačkim legijama dolazak u zemlju, kao i putovanje po gradovima gdje igra reprezentacija koju bodre. Iznimka nisu ni Hrvati.

S puta prema Rusiji i to putem Facebooka javila se vesela skupina Međimuraca. Oni su kratko zastali u Krakowu gdje su ‘okinuli’ par fotografija u zanimljivim odorama, malo se zabavili i krenuli dalje.

‘Pozz svima. Svjetsko prvenstvo je počelo. U našu repku vjeruje i skupina Međimuraca koji su je do Rusije bodrili kroz kvalifikacije ali i skoro dva desetljeća unatrag, putovavši i davajući joj podršku po cijeloj Europi, od Grčke do Engleske!

Danas smo se usudili poći i do Rusije nadajući se najmanje 98′ godini i bronci. Nemojte zamjeriti na bombardiranju slikama jer smo ponosni što možemo biti dio podrške našoj maloj zemlji koja će prkositi velikim nogometnom silama!!! Veliki pozdrav svima na putu za Rusiju, iz Krakowa’ – napisao je na Facebooku Kristijan Srpak.

Želimo međimurskoj ekipi sretan put, dobru zabavu i ostvarenje želja – da Vatreni osvoje medalju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije