ZRINSKICAMA zlato i bronca u Ivanić Gradu

Proteklog vikenda naše su mlade rukometašice Zrinskog iz Čakovca otputovale na pozivni turnir u Ivanić Grad gdje je ŽRK Ivanić povodom dana grada organizirao turnir u mini rukometu za djevojčice rođene 2007. i 2008. godine. Naš klub sudjelovao je s dvije ekipe.

Djevojčice rođene 2007. su se na najbolji način oprostile od igranja mini rukometa te osvojile prvo mjesto i zlatnu medalju.



Rezultati djevojčica u skupini, 2007. godište gdje su bile pobjednice skupine s dvije pobjede i jednim porazom:
ZRINSKI – TRNINA 12:7
IVANIĆ – ZRINSKI 11:9
ZRINSKI – OGULIN 12:10,
Rezultati završnice turnira:
½ FINALE ZRINSKI – SESVETE 14:2
finale ZRINSKI – OGULIN 13:8.

Za ekipu 2007. g. nastupile su slijedeće djevojčice: Mia Hanžeković, Laura Golubić, Hana Vidović, Gabrijela i Viktorija Novak te Nika Marciuš i Ana Žuti.



Ovim uspjehom i zlatnom medaljom djevojčice su završile igranje mini rukometa te se na najbolji način sa zlatnom medaljom oko vrata oprostile od voljenog minića. Kroz godine igrnja osvajale su zlata, srebra, bronce, bile proglašavane najboljim pojedinkama, bilo je veselja, ali i suza. No, uvijek su uzdignute glave napustili teren.

Pobjede su slavili, a iz poraza učili da još jače i više rade te tako dođu do uspjeha. Stjecali su iskustva s puno odigranih utakmica te su naše nove snage spremne za velike terene. Zajedno s djevojčicama rođ. 2006. godine od sljedeće sezone igramo 1. HRLD – djevojčice A.



Djevojčice rođene 2008. pobjedile su sve protivnice u svojoj skupini i već smo ih vidjeli u finalu. U polufinalu igrale su s tradicionalno jakom ekipom Rugvicom 2 te su tu utakmicu izgubile, a u utakmici za 3. mjesto pobjeđuju favoriziranu ekipu Trešnjevke pet golova razlike.

Borbenim, požrtvovnim igrama za ekipu ova generacija još će nizati uspjehe igranjem minića kao i u velikom rukometu kojeg počinju igrati od jeseni kao djevojčiceB.

Rezultati djevojčica u skupini, 2008. godište gdje su bile najbolje u skupini:
RUGVICA 1 – ZRINSKI 7:11
ZRINSKI – SESVETE AGR. 3 11:2
SESVETE AGR. 1 – ZRINSKI 1:12
TREŠNJEVKA – ZRINSKI 4:8
ZRINSKI – SAMOBOR 10:8

Rezultati završnice turnira, 2008. g.:
polufinale ZRINSKI – RUGVICA 2 6:9
za 3. mjesto ZRINSKI – TREŠNJEVKA 10:5.

Za ekipu 2008. g. nastupile su slijedeće djevojčice: Ivana Jalušić, Kristina Goričanec, Josipa Jarni, Marta Doležaj, Simona Rubin, Rahela Varga, Tena i Ela Blagus, Tara Marciuš, Nela Vrban, Nera Cigrovski, Zoja Kraljić i Leona Novak. Ekipe su vodile Tena Horvat i Ljubica Vrbančić.



Naravno, i ovaj put do uspjeha ekipe su s tribina bodrili uvijek prisutni roditelji / navijači. Iz gore navedenih rezultata i mnogih turnira na kojima su učestvovali vidljivo je da za budćnost rukometa u našem klubu se ne moramo bojati. Radimo, rastimo, učimo te budimo strpljivi s djecom i uspjesi neće izostati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije