FINALE za Antoniu Ružić, uspješni Noa Levak i Lucija Vidović

Petnaestogodišnja igračica Punčeca Antonia Ružić nastavlja niz odličnih rezultata. Nakon što je početkom sezone osvojila dvoranska juniorska prvenstva Hrvatske do 16 i 18, osvojila međunarodne turnire u Rakovniku, Novom Sadu, Pančevu i Budimpeši, na jakom međunarodnom turniru 1. ranga iz kalendara Tennis Europe održanom u Torellu u Španjolskoj stigla je do finala. U finalnom susretu poražena je od češke igračice Linde Fruhvirtove rezultatom 76 63.

Do finala Antonia je bila uvjerljiva i sve je susrete pobijedila u dva seta. U prvom kolu Sophiu Unger iz Španjolske 63 61, u drugom Xeniu Lipiec iz Poljske 64 62, u četvrtfinalu Francuskinju Karen Marthiens 62 76 i u polufinalu Njemicu Josephine Steur 63 75.

FINALE ZA NOU LEVAKA

Jedanaestogodišnja nada čakovečkog tenisa Noa Levak ostvario je više odičnih rezultata na turnirima iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.


Na Otvorenom prvenstvu TK Hrvoje u Zagrebu plasirao se u finale turnira pobjedama protiv Beke Pižurice (TK Terra) 62 62, Hrvoja Marića (TK Ponikve) 76 64 i u polufinalu protiv Dominika Sabolić (TK Didon) 64 64. U finalnom susretu bolji od njega bio je Lukas Slivar iz zagrebačkog Medveščaka rezultatom 64 64.

LUCIJA VIDOVIĆ POBJEDNICA

Lucija Vidović članica čakovečkog Punčeca pobjednica je prvenstva regije sjeverozapadne Hrvatske do 12 godina. Na turniru održanom u Koprivnici Lucija je bila bolja od svih svojih protivnica i lako i uvjerljivo usvojila turnir. U polufinalu je pobijedila Niku Dragičević (TK Didon) 60 61, a u finalnom susretu članicu TK Prelog Tamaru Balent 60 61.

Na istom turniru Noa Levak stigao je do finala, gdje je poražen od Dominika Sabolića (TK Didon) rezultatom 63 64. Do finala Noa je bio bolji od klupskog suigrača Maura Janušića 60 60, a u polufinalu od Viktora Petrovića iz Koprivnice 61 60.

Paris Posavec pobjedom proitv Tina Stunje iz Koprivnice 67 76 63 plasirao se u polufinale turnira gdje je zaustavljen od Dominika Sabolića.

LEVAK DO POLUFINALA

Noa Levak plasirao se u polufinale OP Chromosa – Memorijala V. Prešeckog za dječake do 12 godina. U prvom kolu bio je slobodan, u drugom bio bolji od Antonia Serdarevića (TK IMZ) 60 60, u četvrtfinalu pobijedio je Kristijana Kolića (TK Ogulin) 60 63. U polufinalnom susretu bolji od njega bio je prvi nositelj turnira Vilim Karačić (TK Terra) rezultatom 63 64.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije