PODTUREN Malonogometni turnir otkazan iz pomalo bizarnog razloga

Iz NK Podturen su na svojoj Facebook stranici obavijestili da se 1. noćni malonogometni turnir Podturen 2018. koji se trebao održati od 29. lipnja do 1. srpnja otkazuje.

– Obaviješteni smo dopisom od strane Općine Podturen, tj. načelnika Perice Hajdarovića, da je teren s umjetnom travom u vlasništvu Općine Podturen te da nismo pismeno zatražili korištenje terena, a u slučaju da teren usprkos tome koristimo, smatrat će se da ga koristimo neovlašteno.

Usprkos osobnim dogovorima i razgovorima s načelnikom vezano na organizaciju turnira, ovim dopisom smo bili više nego iznenađeni. Mislimo da ovaj potez načelnika više nego dovoljno govori o njegovom stajalištu naspram NK Podturen, pišu iz NK Podturen.

U dopisu koji su primili od Općine Podturen, a potpisuje ga načelnik Perica Hajdarović, stoji: – Tijekom jučerašnjeg dana na društvenoj mreži Facebook primijećeno je od strane udruga i pojedinaca oglašavanje da NK Podturen organizira 1. noćni malonogometni turnir na novouređenom terenu Školskih sportskih igrališta s umjetnom travom u Podturnu.

Ovim putem vas upozoravam da je teren s umjetnom travom u vlasništvu Općine Podturen te da za korištenje istog morate zatražiti i dobiti suglasnost Općine Podturen.
S obzirom da nitko nije zatražio suglasnost za korištenje terena, a već oglašavate održavanje turnira na društvenim mrežama, upozoravam vas da teren koristite bespravno.

Također vas molim za kolegijalnost i razumijevanje jer se već odavno zna da na dan 30. lipnja NK Budućnost Miklavec ima 50. obljetnicu kluba s organiziranom prigodnom proslavom te smatram da nije sportski ni korektno da i na taj dan organizirate turnir, kaže načelnik Hajdarović.

Iz NK Podturen mole za razumijevanje sve ekipe koje su se već prijavile, kao i sve one koje su to mislile napraviti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije