“Anđeli” vas zovu da im se pridružite

“Anđeli” vas zovu da im se pridružite

Prenosimo u potpunosti priopćenje koje smo dobili od navijačke skupine “Anđeli”:

“Zaboravimo sve predrasude, sva prebacivanja, ujedinimo se u jednu pravu navijačku skupinu koju ima večina hrvatskih klubova za koje na tribinama čuju pjesme podrške,koje su igračima stimulans da daju sve od sebe na terenu.

Ne želim komentirati izjave pojedinaca na ovom portalu, jer nisu izgleda upoznati sa situacijom u NK “Međimurju”, neka nam se ti isti pridruže, a i svi koji žele podržati taj klub, jer ne igra Hamonajec i Dovečer nogomet već dečki koji su tu da izbore što bolji rezultat,a za to smo im potrebni mi kao 12. igrač.

Vodstvo je takvo kakvo je, bilo je prilika da klub preuzme neko drugi, ali neka mi kažu ti dotični koji su pisali svakakve komentare, tko se javio da preuzme klub. Pojedincima smetaju postojeće figure u klubu, da ih ne spominjem, a pitam vas ja da li bi klub uopće postojao da nije njih,zato i ovaj put pozivam vas sve koji nama navijačima želite pomoći da nam se pridružite u subotu 24.09.2011. na tribinama stadiona SRC Mladost u 16:30 sati da podržimo naše dečke da dođu do pobjede, jer stadion bez navijača je kao predstava u kazalištu.”

Rajko Hergotić
Predsjednik navijačke skupine “Anđeli”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije