Crni pojas zaradio Petar Breglec iz Murskog Središća

Protekli tjedan u slovenskom Bohinju održan je internacionalni  Makotokai seminar na kojem su sudjelovala dva člana Shotokan karate kluba “Muraken” iz Murskog Središća. Petodnevni seminar, sa po pet sati treninga  dnevno, odradili su trener Dinko Šarić i njegov učenik Petar Breglec, koji je nakon polaganja kata i odlično odrađenih deset kumite borbi zaradio svoj Makotokai karate crni pojas 1. dan.

Nimalo lak posao odradio je i Dinko Šarić, koji je unatoč ozljedi koljena, položio ispit i nakon trideset kumite borbi zaslužio Makotokai karate crni pojas 3. Dan te time samo potvrdio svoju majstorsku kvalitetu. Međimurski borci su pokazali srčanost i spremnost u svim disciplinama, od borbe u stojci do borbe na parteru, i time pokazali zavidan talent i kvalitetu u raznim borilačkim vještinama.



Središćanci su svoje borilačke vještine voljni podijeliti s vama! 

Svakodnevno održavaju treninge Makotokai karatea, Kick-boxa i Brazilske Jiu Jitse u poslovnom centru Nedeljko u Murskom Središću. Informacije potražite na mob.: 099 831 6482 ili email: muraken.dojo@yahoo.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije