Dijelimo ulaznice za speedway utrku ove subote na stadionu Millenium!

Još nas dva dana dijele do najvećeg auto-moto događaja u Hrvatskoj – Europskog prvenstva u speedwayu koje se 14. rujna održava na stadionu Milenium u Donjem Kraljevcu.

Poznat kao vrhunski organizator, Speedway klub “UNIA” Međimurje i Hrvatsku predstavlja u najboljem svjetlu; ovo je utrka koju uživo prenosi Eurosport i prikazat će se na televiziji preko sedam milijuna ljudi.

Još je jedan dokaz da smo mala ali sportska zemlja sa odličnim sportašima jer je Jurica Pavlic stalni član europske elite među najboljih 15 vozača koji nastupaju u četiri finala ovog prvenstva. Prvo je održano u poljskom gradu Gdansk, drugo finale u ruskom Togliattiju, a zadnje ćemo gledati iz Rzeszowa koji se nalazi u Poljskoj. Kroz Donji Kraljevec opet će proći tisuće navijača koji se očekuju u 19 sati navečer slijedeće subote.

Jurica nastupa s brojem 14 što mu donosi dvije plave pozicije tijekom utrke, a u prvoj vožnji susrest će se s Lagutom, Ulamekom i Lindgrenom koji nam je poznat što još uvijek drži rekord staze na Mileniumu iz Grand Prixa 2010. godine.

Sistem utrke veoma je zanimljiv: nakon 20 vožnji najbolja dvojica direktno ulaze u finale, dok se vozači rangirani od trećeg do šestog mjesta susreću u 21. vožnji “Lastchance” iz koje najbolja dvojica ulaze u 22. vožnju – finale. Jurica Pavlic je trenutno na jedanaestom mjestu, ali zadnja dva finala voze se na njegovim domaćim stazama, u Poljskoj gdje vozi za klub “MarmaRzeszow” što mu daje velike šanse popraviti rezultat. Pavlic je titulu europskog prvaka osvojio 2007. godine kada se vozilo jedna finalna utrka u austrijskom Wiener Neustadtu.

Ulaznice su u pretprodaji u sustavu Eventima po cijeni od 60 do 500 kuna, stadion se u subotu otvara u 16 sati, dok je službeni trening u 11 sati otvoren za sve posjetitelje. Speedway klub UNIA priprema akcijsku prodaju ulaznica po 20 kuna u nedjelju 8. rujna od 12 h na stadionu Milenium. Moći će se kupiti ulaznice za sivu, zelenu i narančastu tribinu, te ovim putem naglašavamo da tribine nisu numerirane.

Startna lista:

1 Emil Sayfutdinov (Rusija)
2 KrzysztofKasprzak (Poljska)
3 AlesDryml (Češka)
4 TomaszGollob (Poljska)
5 Hans Andersen (Danska)
6 NikolasCovatti (Italija)
7 TaiWoffinden (Velika Britanija)
8 MaciejJanowski (Poljska)
9 NickiPedersen (Danska)
10 Leon Madsen (Danska)
11 Martin Vaculik (Slovačka)
12 GrigorijLaguta (Rusija)
13 SebastianUlamek (Poljska)
14 Jurica Pavlic (Hrvatska)
15 AndrijKarpov (Ukrajina)
16 FredrikLindgren (Švedska)
17 LukaszSowka (Poljska)
18 Renato Cvetko (Hrvatska)

Portal eMedjimurje dijeli 8×2 ulaznice za zelenu tribinu!

Prvih osam čitatelja koji točno odgovore ispod ovog članka na postavljeno pitanje,  nagrađujemo sa po dvije ulaznice. Napominjemo, dobivene ulaznice morate preuzeti, u suprtnom Vas molimo da ne odgovarate na pitanja ukoliko nemate namjeru prisustvovati speedway utrci! Sretno!

Pitanje glasi: S kojim startnim brojem na leđima nastupa Jurica Pavlic?



Čestitamo, dobitnici po dvije ulaznice za zelenu tribinu su: Petar Baksa, Goran Slaviček, Nikola Mustač, Marko Farkaš, Samuel Balent, Igor Horvatić, Alisa Aličehajić i Stjepan Hranilović. Ulaznice sa osobnim iskaznicama podižete na Race officeu. Jura na leđima starta s brojem 6 s četrnaeste pozicije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije