Gradonačelnik Kolarek primio polaznike Nogometne škole Prelog

Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek upriličio je prijam za polaznike Nogometne škole Prelog, prvake lige početnika u sezoni 2013./2014.

Članovi Nogometne škole Prelog pod vodstvom trenera Damira Pigaca uvjerljivi su prvaci lige početnika Međimurske županije s 11 pobjeda i jednim neriješenim rezultatom u 12 kola, s osvojenih 34 bodova, te s gol razlikom od 50:22. Najbolji strijelci sa 17 pogodaka su Silvio Pigac i Lovro Zvonarek, javlja Prelog.hr.

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek čestitao je svim igračima, treneru i vodstvu na uspjehu, istaknuvši da se rad s mladim naraštajima isplatio, te je potvrdio važnost ulaganja u sportsku infrastrukturu poput stadiona u Prelogu koji se uređuje. Kako je kazao tajnik Anđelko Bukal, broj članova se u samo dvije godine rada povećao s 23 na 80.

Nogometna škola Prelog osnovana je u srpnju 2012. s ciljem bolje organizacije treninga, te primjene modernog načina treniranja nogometa i okupljanja što većeg broja mladih sportaša. Kako navode u Nogometnoj školi Prelog, osnivači su roditelji djece koja su igrala pod okriljem NK Mladost Prelog, matičnog kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije