Vijesti / Sport
Sport
Gradonačelnik Čakovca čestitao Filipu Udeu na novom uspjehu

Gradonačelnik Čakovca čestitao Filipu Udeu na novom uspjehu

Povodom najnovijeg uspjeha u nizu našeg gimnastičara Filipa Udea, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, Filipu i njegovom timu uputio je čestitku u kojoj stoji:

"Poštovani Filipe!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Današnjim uspjehom napravio si jedan veliki korak prema Rio de Janeiru. Ovo treće mjesto na višeboju potvrda je tvoje odlične forme te još jedan u nizu tvojih uspješnih rezultata na kakve smo navikli u posljednje vrijeme. Svakim tvojim uspjehom zacrtani cilj – Olimpijske igre 2016. godine sve su bliže, a siguran sam da ćeš se i tamo popeti na postolje.

Po ne znam koji put ponavljam da su sport i sportaši poput tebe. najbolji promotori i ambasadori našeg grada. Čestitam ti u ime svih građanki i građana Čakovca, te u svoje osobno ime. Ovo je odličan uvod u natjecateljsku 2015. godinu, u kojoj ćemo o tebi još mnogo čuti.

Čestitam i tvome timu koji je s tobom u Bakuu te svim čakovečkim gimnastičarima, koji svaki put, s tobom na čelu, dokazuju da se naše ulaganje u gimnastiku i sport općenito, višestruko isplati. Držimo ti palčeve za petak!"

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!