Danas Olimpijski festival dječjih vrtića

Zajednica sportskih udruga i saveza Međimurske županije i ove godine organizira Olimpijski festival dječjih vrtića. Kao i prošlih godina događanja će biti na SRC-u Mladost Čakovec u srijedu 13. svibnja s početkom u 15 sati.

Oko 680 predškolaraca iz 17 međimurskih vrtića natjecat će se u atletskim disciplinama: 50 metara iz visokog starta, štafeta 4 x 25 metara visokog starta, bacanje loptice, skok u dalj iz mjesta te u malom nogometu.

Svaki vrtić dobit će diplomu za sudjelovanje, tri najbolja pojedinca u atletskim disciplinama medalje, prvoplasirana ekipa u malom nogometu dobiva pehar, a igrači tri prvoplasirane ekipe medalje.


Ukupni pobjednik festivala dobit će pehar i još će se dodijeliti posebna diploma za fair play prema odluci Organizacijskog odbora. Članovi Organizacijskog odbora su Mato Kljajić, Mario Vukoja, Bojan Ružić kao glavni koordinator festivala, Goran Kolarić i Mario Dobša.

Pokrovitelj su Hrvatski olimpijski odbor, Međimurska županija i Grad Čakovec. Stadion SRC-a Mladosti Čakovec sigurno će biti ispunjen do posljednjeg mjesta roditeljima i obiteljima malih sportaša. Ako će vrijeme biti loše događaj će se održati 20. svibnja u 15 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije