NAGRADNA IGRA: Školarcima 100 ulaznica za čakovečke bazene

Učenici su bili u školi do utorka 16. lipnja kada im je počeo ljetni odmor. Sekcija sportskih novinara Međimurja želi doprinijeti aktivnosti djece tijekom ljetnih dana kada su uglavnom uz TV, računalo ili mobitel.

U suradnji s Gradskim bazenima Marija Ružić Čakovec tijekom cijelog ljeta tjedno ćemo dijeliti 10 ulaznica za čakovečke bazene preko portala eMedjimurje.hr. Petero osnovnoškolaca ili srednjoškolaca koji ostave svoje ime i prezime te mjesto stanovanja dobivaju dvije ulaznice za čakovečke bazene i do kraja tog tjedna trebaju ih realizirati. Pozivamo vas na korektnost i ako je netko u obitelji već dobio ulaznice do sada nemojte se više javljati kako bi što više različite djece bilo na bazenima.

Nagradna igra ići će ponedjeljkom, a realizacija ulaznica je moguća od utorka do nedjelje u tom tjednu. Naglašavamo da je glavni uvjet je da ulaznice realiziraju osnovnoškolci ili srednjoškolci, a prilikom podizanja ulaznica na recepciji bazena potrebno je priložiti neki dokument kojim potvrđuju svoj identitet. Od 22. lipnja do 30. kolovoza je 10 tjedana i podijelit ćemo ukupno 100 ulaznica.

Pred nama je vrući tjedan, a bazeni će pomoći u rashlađivanju


TREĆI KRUG NAGRADNE IGRE (6. srpanj): Petero školaraca koji ostave ispod ovog teksta ime, prezime i mjesto stanovanja osvajaju dvije besplatne ulaznice za čakovečke bazene Marija Ružić. Malo smo ovaj puta promijenili pravilo i možete se javiti svojim podacima u vremenu od 7:00 do 13:00 sati, a nakon toga ćemo slučajnim odabirom odrediti petero dobitnika.

Ulaznice treba iskoristiti najkasnije do nedjelje 12. srpnja. Uživajte u ljetnim danima i budite aktivni. Svaki učenik može samo jednom biti nagrađen kako bismo što više školaraca aktivirali tijekom ljeta i potaknuli ih što češće na odlazak na bazene i druge sportske aktivnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije