5. Divlji triatlon Prelog

U Prelogu će se u nedjelju 2. kolovoza organizaciji DŠR “Sportikus” po peti put održati Divlji triatlon amaterskog karaktera s početkom u 9:30 sati. Pozivaju se svi ljubitelji triatlona i sporta općenito na utrku. Supersprint triatlon utrka je namijenjena rekreativcima, triatlonskim početnicima. Mjesto održavanja je Šoderica Cirkovljan i Marina Prelog, a natjecateljske dionice se sastoje od 375 m plivanja, 10 km bicikla i 3 km trčanja.

Na prošlogodišnjem triatlonu se okupilo 37 natjecatelja i natjecateljica od kojih se 14 prvi put okušalo u triatlonu i uspješno završilo utrku. Upravo to je i cilj ovog projekta da se što više rekreativaca ohrabri i upozna sve čari triatlona. Utrka je otvorena za sve (licencirane natjecatelje, rekreativce, nelicencirane natjecatelje i strane državljane). Cesta nije zatvorena za promet i natjecatelji su se dužni pridržavati prometnih pravila.

Organizator ne odgovara za izgubljene stvari niti za štetu nastalu na opremi natjecatelja. Muška i ženska utrka nisu odvojene. Obavezna je upotreba kacige na biciklu. Svaki natjecatelj je obavezan nositi majicu tijekom vožnje bicikla i trčanja.

Natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost. Registracija i podizanje startnih brojeva može se obaviti na dan utrke od 8:30 do 9:15 sati. Start i cilj su na Šoderici Cirkovljan, a startnina je 30 kuna.

Za sve natjecatelje je osigurana okrepa, medalje i obrok nakon utrke. Kontakt: DŠR “Sportikus” Mob: 098/597-647 e-mail: damirzegarac61@gmail.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije