Caffe bar Argentina osvojio Peklenicu

U subotu i nedjelju se održao turnir u odbojci na pijesku u Peklenici. Turnir je organizirao Odbojkaški klub Plavi. Na turnir se prijavilo 17 ekipa. Ekipe su bile podijeljene u četiri skupine.



U subotu se razigravalo po skupinama. Odigralo se 28 utakmica. Iz svake skupine u četvrtfinale su se plasirale dvije najbolje ekipe. U nedjelju se krenulo s četvrtfinalnim utakmicama. U polufinale su se plasirale ekipe Haribu, Nik Titanik, Provokatori i Caffe bar Argentina.



U prvoj polufinalnoj utakmici Provokatori su pobijedili 2:0 u setovima. Druga polufinalna utakmica je isto tako završila u dva seta, Caffe bar Argentina je bio bolji od Nika Titanika.



Nakon utakmice za treće mjesto u kojoj je bio bolji Nik Titanik, slijedilo je finale. Prvi set osvojio je Caffe bar Argentina, dok su u drugom setu bolji bili Provokatori. U zadnjem setu Caffe bar Argentina je bio nešto sretniji i spretniji te tako osvaja turnir.



Za pobjedničku ekipu nastupili su Sara Petak, Ivan Novak, Ivan Kovač i Antonio Juras, dok su za Provokatore nastupili Inka Varga, Tomislav Radiković i Jurica Novak. OK Plavi zahvaljuje svim natjecateljima i gledateljima što su došli u tako velikom broju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije