Završnice teniskog prvenstva TK Prelog za 2016. godinu

>> Završnice teniskog prvenstva TK Prelog za 2016. godinu

Teniski klub Prelog već 30 godina uspješno djeluje na području grada Preloga. Tijekom svih ovih godina rada i zalaganja svih uključenih u rad kluba, broj članova je u konstantnom porastu, kvaliteta igre podignuta je na visoki nivo, a mogu se pohvaliti i dugogodišnjim kontinuiranim i sustavnim radom sa svim dobnim skupinama u ženskoj i muškoj konkurenciji, od najmlađih do seniora.



Kako se polako bliži završetak jedne od najuspješnijih sezona igranja tenisa na vanjskim terenima, Teniski klub Prelog proteklih je tjedana održao Prvenstva kluba u kategorijama djece do 6, 8, 10 i 12 godina. Na prvenstvu je sudjelovalo ukupno 20 dječaka i djevojčica, a najbolji među njima bili su: do 8 godina Ana Poredoš, do 10 godina (napredna grupa) Juraj Horvat, do 10 godina (početnici) Vida Vlahek te do 12 godina pobjednica je Ema Meglić.



Također je održano Prvenstvo kluba u muškoj A i B kategoriji, ženskoj kategoriji te u mješovitim i muškim parovima. Pobjednik muškog A prvenstva je Mario Kljaić, koji je rezultatom 6:3, 6:2 bio bolji od Nikole Blažeke. Treće mjesto podijelili su Željko Horvat i Marko Vlahek. Prvak B prvenstva je Branko Novak koji je rezultatom 6:2, 6:3 pobijedio Zlatka Filipića. Trećeplasirani su Vlado Pavčec i Josip Gašparić.



U ženskoj konkurenciji pobjednica prvenstva je Nataša Jurčec koja je rezultatom 3:6, 6:1, 6:4 savladala Teu Oto. Treće mjesto podijelile su su Dora Balent i Štefanija Bermanec. U konkurenciji mješovitih parova pobjedu su odnijeli par Nataša Jurčec/Dino Peklar koji su u finalu bili bolji od para Tea Oto/Nenad Martinec.



Na završetku sezone i odigravanja tri ciklusa Lige kluba koja je trajala četiri mjeseca i u kojoj je sudjelovalo više od 50 tenisača i tenisačica, najuspješnijim je proglašen Dino Peklar s 13 odigranih susreta od čega 12 pobjeda te mu je tom prilikom uručen prijelazni pehar i prigodna nagrada.



Teniski klub Prelog ove godine obilježava 30 godina registriranog djelovanja. 1.10.1986. službeno je registriran klub, a ova obljetnica biti će i svečano obilježena i otvorenjem izložbe o povijesti tenisa u Prelogu koja će biti otvorena 14. listopada 2016. godine u Muzeju Croata insulanus u Prelogu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije