Vijesti / Sport
Sport
Osam medalja za KK Mabuni u Varaždinu

Osam medalja za KK Mabuni u Varaždinu

img1577186362 Fotogalerija

Ove je subote karate klub Varaždin organizirao 3. Međunarodni Shito Ryu kup na kojem je sudjelovalo 10 klubova i 150 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Austrije. Na turniru je sudjelovalo 11 natjecatelja Karate kluba Mabuni iz Čakovca.

Nastupili su sljedeći natjecatelji: Erik Bajs, Katja Bajs, Dominik Hranilović, Borna Smolkovič, Nikola Grabar, Florijan Hlapčić, Leonardo Horvatić, Gloria Levačić-Tkalec, Julia Levačić-Tkalec, Iva Medved i Hrvoje Novak. Osvojeno je ukupno osam medalja.

Borna Smolkovič osvojio je broncu u pojedinačnim katama, Dominik Hranilović osvojio je broncu u borbama te srebro u kata-timu zajedno s Juliom Levačić-Tkalec i Katjom Bajs. Leonardo Horvatić osvojio je broncu u borbama kao i Hrvoje Novak, a Erik Bajs osvojio je srebro u borbama. Svi članovi kluba zahvaljuju trenerima na odličnoj pripremi natjecatelja te roditeljima i štovateljima kluba na velikoj  podršci.

Kao potvrda da se u klubu odlično radi, dva trenera Karate kluba Mabuni bili su i službeni suci na natjecanju: Mladen Lesar i Milan Čekunec.  Ovim natjecanjem Karate klub Mabuni završio je i natjecateljsku 2016.-u godinu u kojoj je uz mnoštvo medalja osvojenih na nekoliko inozemnih i domaćih natjecanja te uz preseljenje u novu, veliku i modernu dvoranu u MTC Centru i značajno proširio broj svojih članova.

Treninzi se redovito održavaju svaki utorak i četvrtak od 19 do 20:30 sati te klub poziva sve zainteresirane za tradicionalni karate da nas posjete te im se  pridruže.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!