USPJEŠNO OTVARANJE nove sezone čakovečkog Pozoja

Powerlifting sezona ove godine započela je natjecanjem u Pitomači koje je u dva dana okupilo stotinjak zaljubljenika u powerlifting i bench press. Iako u nešto izmijenjenom i pomlađenom sastavu, članovi čakovečkog Pozoja ponovo su dokazali da su u samom vrhu, osvojivši i nekoliko naslova apsolutnih prvaka.

Marina Horvat predstavljala je ženski dio kluba i bila i više no odlična. Unatoč ozljedi i natjecanju pod blokadom, popravila je vlastite, nedavno postavljene, državne rekorde te osvojila zlato u open kategoriji do 63 kilograma i naslov apsolutne prvakinje.

Tomas Novak i Dominik Kukovec natjecali su se u kategoriji kadeta do 74 kilograma. Dominiku je ovo bilo prvo natjecanje i, unatoč maloj tremi, osvojio je srebro, dok je Toams osvojio broncu.

Erik Žižek, Marin Goričanec i Sven Todorović natjecali su se u kategoriji juniora, svaki u svojoj težinskoj kategoriji. Eriku je ovo bilo prvo natjecanje u kategoriji juniora do 74 kilograma i podignutim kilažama osvojio je zlato u svojoj i broncu u apsolutnoj kategoriji juniora. Marin Goričanec je u kategoriji juniora do 93 kilograma osvojio srebro kao i Sven Todorović u kategoriji do 120 kilograma. Sven je isto novi član ‘Pozoja’ i ovo mu je bilo prvo natjecanje.

Marko Braniša je zadnji novi član Pozoja, a u open kategoriji do 120 kilograma osvojio je zlato. Drugi dan ‘Pozojci’ su se natjecali u bench pressu.



Martin Slaviček je u kategoriji kadeta do 83 kilograma postavio novi državni rekord (podignutih 125 kilograma) te time osvojio zlato i naslov apsolutnog prvaka kadeta.

Saša Sabolčec i Goran Karamarković natjecali su se u open kategoriji do 74 kilograma. Saša je bio jedini od novih natjecatelja Pozoja u bench pressu i osvojio je srebro. Goran je ponovo pokazao da je ‘kralj bencha’. Naime, postavio je novi državni rekord (podignutih 165 kilograma), osvojio zlato te ponovio naslov apsolutnog prvaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije