STOLNI TENIS: Naši poraženi u sve četiri utakmice

Crni niz, nakon poraza naših ženskih ekipa u HEP Superligi, porazima u sve četiri utakmice kompletirali su naši sastavi u 1. HL istok za igrače. I to gotovo bez otpora, što i pokazuju visoki rezultati, pa možemo zaključiti da je protekla subota bila najneuspješnija za naše ekipe u ovoj sezoni.

Mihovljan je zbog razno raznih razloga na utakmicu protiv Vodovoda 2 u Osijek otputovao s kadetskom ekipom pa poraz od 4:0 ne iznenađuje. U svemu tome pozitivno je što su Noa Vresk, Lovro Varga i Niko Vidović igrali vrlo dobro i u pojedinačnim partijama domaćinima uzeli po jedan set, a jedino je par izgubio 3:0.

Kod Vodovoda 2 su gostovali i igrači Putjana i izgubili 4:2, uz jednu pobjedu Borisa Preksavca i jednu para Preksavec/Šimon, a veteran Megla je usto još dobro namučio Markotića oduzevši mu dva seta. Kos-Kotoriba je u porazu od 4:1 kod Požege pala već u prvom krugu u kojemu su domaći poveli 3:0 nakon neočekivano izgubljene partije Stjepana Škode od trećega domaćeg igrača Luke Kovačevića i poraze Filipa Radmanića i Stjepan Vidovića pa je uspjeh Radmanića i Škode u paru tek ublažio potop. Jer superiorni Fran Mihaljević je nakon toga pobjedom nad Škodom samo stavio ‘točku na i’.

On je sa svoje dvije pobjede bio glavni i u poslijepodnevnoj pobjedi Požežana protiv MSTC Čakovca, za koji je jedinu partiju u porazu od 4:1 uzeo Nikola Magdalenić protiv Luke Kovačevića, dok su Karlo Jambor, Filip Godina i par Jambor/Panić ostali ‘kratkih rukava’. Nakon ovakvih ishoda Mihovljan je s drugoga pao na četvrto mjesto na tablici, a naš trojac Putjane, MSTC Čakovec i Kos-Kotoriba ostaje u lovu na Graničara, koji je maksimalno poražen od Mladosti. Na vrhu Obrtnička škola je, nakon pobjede od 4:0 protiv Mladosti, i dalje neporažena i nedostižna pa je već izborila plasman u Superligu.

Rezultati:
Požega – Kos-Kotoriba 4:1
(Mihaljević – F. Radmanić 3:0, L. Kovačević – Škoda 3:2, H. Dujmović – Vidović 3:1, I. Dujmović/Mihaljević – F. Radmanić/Škoda 0:3, Mihaljević – Škoda 3:1 – sutkinja: Virna Pirc, S. Požega)
Vodovod 2 – Mihovljan 4:0
(Dražić – Vresk 3:1, Lacković – N. Vidović 3:1, Markotić – Varga 3:1, Dražić/Markotić – Vidović/Vresk 3:0 – sudac: Stjepan Fiscbach, Osijek)
Mladost – Obrtnička škola 0:4
Požega – MSTC Čakovec 4:1
(Mihaljević – Jambor 3:0, L. Kovačević – Magdalenić 1:3, H. Dujmović – Godina 3:1, H. Dujmović/Mihaljević – Jambor/Panić 3:0, Mihaljević – Magdalenić 3:1 – sutkinja: Virna Pirc, S. Požega)
Mladost – Graničar 4:0
Vodovod 2 – Putjane 4:2
(Dražić – Megla 3:0, Lacković – Preksavec 1:3, Markotić – Šimon 3:0, Dražić/ Markotić – Preksavec/Šimon 2:3, Dražić – Preksavec 3:1, Markotić – Megla 3:2 – sudac: Zlatko Janković, Osijek)

Tablica:
1. Obrtnička škola 26
2. Vodovod II 24
3. Požega 21
4. Mihovljan 21
5. Mladost 19
6. Graničar 18
7. Putjane 16
8. MSTC Čakovec 15
9. Kos-Kotoriba 14

Parovi 11. kruga, subota 1. travnja – u 11 sati: Mihovljan – Mladost, Graničar – Kos-Kotoriba, Obrtnička škola – MSTC Čakovec, Vodovod 2 – Požega; u 17 sati: Putjane – Mladost, Obrtnička škola – Kos-Kotoriba, Graničar – MSTC Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije