ZLATNE Inga Grgić i Sabina Petković

Na 18. Opatija kupa u karateu održanog nastupila su 434 natjecatelja iz 52 kluba iz 4 države. Na natjecanju su nastupili i karatisti Karate Centra Šenkovec: Stela Horvat u konkurenciji mlađih kadetkinja u katama, Inga Grgić u konkurenciji mlađih kadetkinja u katama, Roko Štokić u konkurenciji mlađih kadeta u katama, Filip Balent u konkurenciji mlađih kadeta u katama te Sabina Petković u konkurenciji kadetkinja u katama.



Nastupila je i ekipa mlađih kadetkinja karate centra Šenkovec u sastavu Stela Horvat, Inga Grgić i Flavia Paliaga, ali samo u revijalnom dijelu natjecanja kako bi se što bolje pripremile za predstojeće državno prvenstvo.

Stela Horvat gubi meč protiv favorizirane bivše državne prvakinje, a ona gubi meč u slijedećem kolu i u ovoj kategoriji ostaj bez šanse za repesaž. Filip Balent je uspio doći do borbe za 3. mjesto, ali na žalost nije uspio pobijediti. Roko Štokić poslije dobrih izvedbi zasluženo osvaja 3. mjesto u mlađim kadetima.



Inga Grgić potvrđuje dominaciju u ovoj kategoriji i nakon pauziranja zbog povrede te bez većih napora osvaja 1. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja. Sabina Petković nakon nastupa na prvenstvu Europe i oporavka zbog istegnuća mišića vrlo uvjerljivo osvaja 1. mjesto u kategoriji kadetkinja.

Slijedeće nastupe, u sklopu priprema za prvenstvo Hrvatske 2017. koje će se održati 29. travnja u Novigradu, karatisiti Karate Centra Šenkovec imati će već ovaj vikend u Nedelišću.



Rezultati:

Mlađi kadeti pojedinačno:
3. mjesto Roko Štokić
5. mjesto Filip Balent

Mlađe kadetkinje pojedinačno :
1. mjesto Inga Grgić

Kadetkinje pojedinačno :
1. mjesto Sabina Petković

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije