TK KOTORIPSKI BEGAČI Završena liga ‘Tri mosta’, oboren i rekord staze

Nedjeljnim osmim kolom završilo je treće izdanje trkačke lige ‘Tri mosta’ u organizaciji Trkačkog kluba ‘Kotoripski begači’. Liga se trčala uz derivacijski kanal HE Donja Dubrava po makadamskoj stazi, a kola su se održavala svake nedjelje, počevši od 19. veljače.

Obuhvaćala je trkačke dionice od visećeg mosta, uz odvodni kanal HE Donja Dubrava preko mosta kod Donjeg Vidovca i Svete Marije. Staza za trčanje podijeljena je na dvije dionice, kraću dužine 3,3 km i dužu dužine 7,8 km.

Trčalo je ukupno više od 50 trkača u tri kategorije i to seniori/seniorke (rođeni 1978. i mlađi), veterani/veteranke (rođeni 1977. i stariji) te juniori/juniorke (rođeni 1999. i mlađi).

Proglašenje najboljih i dodjela medalja održana je u prostorijama udruge ‘Međimurska lastavica’ u Donjoj Dubravi. Nagrade je dijelilo vodstvo kluba, Damir Matotek, predsjednik te Robert Dežđek, dopredsjednik kluba.

Uz medalje i nagrade za najbolje, zahvalnice od kluba dobili su najmlađi i najstariji trkači te brojni klupski volonteri, a po proglašenju je organizirana tombola u kojoj su sudjelovali svi koji su barem jednom nastupili na ‘Tri mosta’.

Za kraj su svim natjecateljima uručene majice s logom kluba i lige, a posebno je pohvaljena Ana Dobša koja je oborila rekord staze 3.300 metara u ženskoj konkurenciji s vremenom 00:14:48.

Trkački klub ‘Kotoripski begači’ zahvaljuje se svim svojim volonterima koji su predano radili svake nedjelje kako bi natjecanje uspjelo, a zahvaljuju se i sponzorima Goranu Mihinjaču, Sanji Posavec, obitelji Furdi, Pizzeriji Majo, Cvjećari Kamelija, Siladi Agro d.o.o., Frizerskom salonu Reni, Salonu ljepote Top stil, Učeničkoj zadruzi ‘Mura’ OŠ Jože Horvata Kotoriba te profesorici Danijeli Krobot koji su osigurali nagrade.

Rezultati (3.300 m):

JUNIORKE:
1. Dunja Mikec, 2. Mia Furdi, 3. Jelena Horvat

JUNIORI:
1. Leo Tilošanec, 2. Pavlo Dornik, 3. Marko Fundak

SENIORKE:
1. Paulina Plačko

SENIORI:
1. Davor Talaš, 2. Ivan Lisjak, 3. Emil Karloci

VETERANKE:
1. Valentina Fabić, 2. Petra Hozjak, 3. Blaženka Dornik

VETERANI:
1. Goran Mihinjač, 2. Robert Mikec, 3. Josip Fabić

Rezultati (7.800 m)

SENIORKE:
1. Iva Mikulić, 2. Lidija Taradi

SENIORI:
1. Igor Goričanec, 2. David Verli, 3. Marijan Pongrac

VETERANKE:
1. Mirjana Mlinarić, 2. Željka Podgorelec, 3. Mirjana Furdi

VETERANI:
1. Mario Horvat, 2. Stjepan Furdi, 3. Miroslav Ban

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije