AKTIVNOSTI I EDUKACIJA Sekcije sportskih novinara Međimurja

Brojne su planirane aktivnosti Sekcije sportskih novinara Međimurja. Na posljednjoj sjednici Skupštine Sekcije održanoj 4. ožujka izabrano je novo vodstvo koje je predstavilo plan rada.

Predsjednik Sekcije Tomica Jakopec i članovi Izvršnog odbora; Darko Jambrović (tajnik), Josip Freiler, Mladen Grubić i Zlatko Premuš prihvatili su poziv za sudjelovanjem na humanitarnom malonogometnom turniru u Belici povodom Dana Međimurske županije. Turnir će bit održan u subotu 22. travnja, a osim ekipe novinara sudjelovat će i sastavi Županijske bolnice Čakovec, PU međimurske i Međimurske županije. Turnir započinje u 15 sati i ekipa novinara odigrat će tri susreta.

Sekcija će 3. svibnja (srijeda) na čakovečkim gradskim bazenima Marija Ružić održati Radionicu o sportskom izvještavanju. Predavač će biti dugogodišnja lektorica i profesorica hrvatskog jezika Dijana Savić. Intencija radionice je ukazati na najčešće pravopisne i stilske pogreške u sportskom novinarstvu. Radionica će započeti u 19 sati i trajat će jedan školski sat. Izvršni odbor Sekcije zaključio je kako će nakon ove biti organizirana radionica iz sportske fotografije o čijem terminu ćete biti obaviješteni naknadno.

Sekcija će sudjelovati u obilježavanju 30. obljetnice Univerzijade ’87. Obljetnica će se obilježiti krajem svibnja u sklopu Dana Grada Čakovca kroz izložbu i panel diskusiju u Centru za kulturu gdje će biti i prikazan kratki dokumentarni film.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije