MATEO OREHOVEC donio veliko slavlje juniorima Mladosti (SM)

Po vrlo hladnom i vjetrovitom vremenu odigrani su susreti četvrtzavršnice Kupa Međimurskog nogometnog saveza za juniore. U Svetoj Mariji velika pobjeda Mladosti nad Međimurjem 3:2. Dva puta strijelac za domaćine je bio Stjepan Igrec, a kod rezultata 2:2 u posljednjim sekundama susreta treći pogodak za domaćine postiže Mateo Orehovec za veliko iznenađenje i slavlje domaćina.

Sveti Juraj na Bregu je bio siguran protiv Petice 4:2 sa svim golovima u prvom poluvremenu. Domaćin je poveo 2:0 i 4:1 te nije dao gostima da im se primaknu.

Mala Subotica je poražena s minimalnih 0:1 od Svetog Martina. Strjelac jedinog gola bio je Sanjin Koprivec.

Jedini neriješen rezultat bio je u susretu Mladost Kometa i Graničar / Vidovčana koji je završio 2:2. Poluvrijeme je bilo 0:1. U nastavku je 0:2 pa domaćin smanjuje na 1:2. Kod tog rezultata gosti ne koriste kazneni udarac pa domaćin poravnava na 2:2. Kod izvođenja jedanaesteraca uspješniji je domaćin 4:2 zahvaljujući svom vrataru Filipu Miriću koji je dva puta bio uspješan u obranama.

U petak je izvlačenje polufinalnih parova. Srijeda je bila više zimska nego proljetna tako da svim igračima i navijačima treba čestitati na odigranim susretima i praćenju mladih nogometaša.

Četvrtazvršnica juniorskog nogometnog Kupa:
Sveti Juraj na Bregu – Petica 4:2
Mladost Sveta Marija – Međimurje 3:2
Mala Subotica – Sveti Martin 0:1
Mladost Komet – Graničar / Vidovčan 2:2 (4:2)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije