STOLNI TENIS Prvi finalni susret Europske Superlige pripao Slovacima

>> Uskršnji weekend u čakovečkom Diskaču (Petak, subota i nedjelja, 14., 15. i 16.4.2017.)

Odigran je prvi finalni susret Europske Superlige između SK Vydrany i STK Starr u dvorani Kulturny Dom u slovačkom gradu Vydrany.

Prvi susret pripao je domaćinu ukupnim rezultatom 6:4, tako da u uzvratu STK Starr mora pobijediti s većom razlikom želi li osvojiti naslov prvaka Europske Superlige.

Iako rezultat možda sugerira drugačije u Slovačkoj su skoro svi susreti biti izjednačeni i čak je pet mečeva završilo rezultatom 3:2.

Najprije je par Zubčić/Zeng bio bolji od slovaka Musko/Didukh 3:2 u setovima. U pojedinačnim susretima Tomislav Zubčić je odigrao tri meča.

Protiv Samuela Novota izgubio je 3:2, pobijedio je Oleksandra Didukha 3:1 i izgubio od Zoltana Lelkesa 3:2. Ronald Ređep izgubio je 3:2 od Novota, zatim od Didukha 3:1 i Zoltana 3:0. Zeng Jia odigrao je također tri pojedinačna susreta i pobijedio Novota 3:2, izgubio od Didukha 3:1, te pobijedio Musko Petera 3:0.

Uzvratni susret igra se u sportskoj dvorani LifeClass terme Sveti Martin u nedjelju, 30. travnja, s početkom u 13.30 sati.

S obzirom na to da je većina susreta bila vrlo neizvjesna u STK Starr, koji u Europskoj Superligi nastupa pod imenom LifeClass RC Starr Varaždin se nadaju da mogu smoći snage na domaćem terenu te uz potporu navijača i simpatizera preokrenuti rezultat u svoju korist i osvojiti prvi naslov europskih prvaka.

Susret u Vydranyma prenođen je uživo na internetu putem livestreama, a uzvrat će također biti prenošen uživo na klupskoj stranici, dok je Sportska televizija emitirati snimku susreta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije