OTVORENI novi tereni Tenis kluba Prelog

Trideset godina nakon izgradnje prvih terena na prostorima današnjeg Teniskog kluba Prelog, otvorena su, u četvrtak 18. svibnja, dva nova terena, ukupno će se igrati na pet terena. Na taj način Tenis klub Prelog stekao je uvjete za još kvalitetniji rad. Zaokruživanjem ovakvog teniskog kompleksa stečeni su uvjeti i za organizaciju još kvalitetnijih turnira, kako klupskih, tako i onih iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.



Time je TK Prelog, nakon TK Franjo Punčec koji raspolaže s osam terena, postao klub s drugim najvećim kompleksom terena u Međimurju. Veliko je bilo zadovoljstvo svih okupljenih koje su pozdravili predsjednik kluba Zlatko Filipić i gradonačelnik Ljubomir Kolarek. Predsjednik Zlatko Filipić zahvalio je svim članovima na trudu i pomoći jer bez volonterskog angažmana sve to ne bi bilo moguće. Zahvalio je i svima koji su na bilo koji način doprinijeli, od sponzora, donatora, Grada Preloga, Zajednice sportskih udruga Preloga i Međimurskog saveza.



Kolarek je istaknuo da Grad Prelog ulaže u sport u okviru svojih mogućnosti, a najvažnije je osigurati uvjete za bavljenje sportom onih najmlađih. Maksimalna financijska i logistička pomoć pružena je Tenis klubu Prelog prilikom ostvarenja ovog projekta. Vrpcu na novim teniskim terenima prerezali su uspješni mladi tenisači Tamara Balent i Benjamin Kovačić.



Sve članove kluba predsjednik Filipić pozvao je u ljetnim mjesecima koji su pred nama, na ono najvažnije, igranje tenisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije