KOŠARKA Hrvatska repka preko Svetog Martina do Eurobasketa

Hrvatski košarkaški izbornik Aleksandar Petrović objavio je u srijedu širi popis s imenima 28 reprezentativaca i dvije zamjene za pripreme za Eurobasket koji se održava od 31. kolovoza do 17. rujna, a na popisu su svi hrvatski košarkaši koji igraju u NBA te Marko Popović.

Pripreme za europsko košarkaško prvenstvo počinju 10. srpnja u Međimurju u Svetom Martinu odakle 17. srpnja putuju na turnir u Kinu. 27. srpnja slijedi povratak u međimurski kraj gdje će se košarkaški pripremati do 7. kolovoza nakon čega ih čeka odlazak na turnir u Francusku.

Ponovni povratak u Sveti Martin najavljen je 17. kolocoza. Hrvatska će igrati prijateljske utakmice s Ukrajinom i Slovenijom.

Na Eurobasketu Hrvatska će od 31. kolovoza do 17. rujna igrati u skupini C u rumunjskom Cluju. Suparnici su joj Rumunjska, Mđarska, Češka Španjolska i Crna Gora, a prvu utakmicu igra 1. rujna protiv Mađarske.

Širi popis za pripreme za Eurobasket: Roko Leni Ukić, Marko Popović, Toni Katić, Dominik Mavra, Luka Božić, Luka Babić, Krunoslav Simon, Mario Hezonja, Bojan Bogdanović, Domagoj Bošnjak, Ivan Ramljak, Filip Krušlin, Marko Tomas, Marin Rozić, Nik Slavica, Dario Šarić, Dragan Bender, Željko Šakić, Tomislav Zubčić, Hrvoje Perić, Damjan Rudež, Miro Bilan, Darko Planinić, Ante Žižić, Ivica Zubac, Luka Žorić, Ivan Buva, Josip Sobin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije