VIDEO I FOTO Vatreni u Međimurju – nakon Islanda, opet se vidimo!

>> Trening Vatrenih u Svetom Martinu na Muri (Srijeda, 7.6.2017.)

Točno u 19,17 sati na igralištu NK Poleta u Svetom Martinu na Muri, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić, označio je kraj za javnost otvorenog treninga Vatrenih, koji se ovdje pripremaju za nedjeljni kvalifikacijski susret protiv Islanda.

Kao i u ponedjeljak i danas se unatoč kiši u gledalištu okupio lijep broj prijatelja i navijača Vatrenih koji su u punom sastavu, znači s Manđukićem, Modrićem i Kovačičem, obavili trening, te na zadovoljstvo svih okupljenih nekoliko minuta odigrali međusobnu utakmicu.

Izbornik Čačić, kazao je kako su svi nogometaši zdravi i orni za važan susret sa Islandom te želi kao i gledatelji da se Vatreni nakon utakmice, koju kane dobiti, svi opet sretnu u Svetom Martinu na Muri i Termama Sveti Martin, gdje Vatreni borave prije i nakon treninga.

Posjetitelji, poglavito mladi, najoduševljeniji su bili i najviše potpisa (autograma) željeli i dobili su od Marija Mađukića, koji se kao što je to na utakmica, tako i na treningu i kod poptisivanja na razne predmete nije bio umorio.

Mnoge osobe iz javnog i društvenog života došle su na današnji trening, pa tako i općinski načelnik Dražen Crnčec, donedavna donačelnica Petra Novinščak, čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač, a svi su bili presretni što su bili dio projekta Vatrenih, a to je uspješno završiti kvalifikacije za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Nastavak priprema Vatreni će odraditi u Zagrebu, na stadionu NK Dinama u Maksimiru, kolijevci hrvatskog nogometa. Sretno Vatreni!!!!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije