Vijesti / Sport
Sport
STOLNI TENIS Turnirom i druženjem mladi Putjančani završili sezonu

STOLNI TENIS Turnirom i druženjem mladi Putjančani završili sezonu

Uspješnu sezonu druženjem na Tijelovo završili najmlađi igrači i igračice Stolnoteniskoga kluba Putjane. Ni ovoga puta nije nedostajalo stolnoga tenisa. Odigrali su međusobni turnir na kojemu su dominirali oni koji su bili najbolji i tijekom čitave sezone pa su nagrade za prvo i drugo mjesto primile Marta i Ana Novak, koje su u polufinalima eliminirale Ivora Coleva i Hrvoja Vurušića.

Svi su, osim toga, iz ruku predsjednice kluba i trenerice Kaje Popović primili i priznanja za marljivi rad u protekloj sezoni, a klub je pismena priznanja dodijelio i Renatu Novaku, Goranu Colevu i Predragu Vurušiću, koji su bili najagilniji pomagači kod odlaska na natjecanja.

Upriličeno je i nadmetanje u igri parova, koje su činili jedan od igrača/igračica i roditelja na kojemu su najuspješniji bili sin i tata Hrvoje i Predrag Vurušić ispred Marte Novak i strica joj Zorana Novaka. Druženje nije moglo završiti i bez ukusnih delicija s roštilja, kolača i sokova koje su pripremali roditelji i obećanjem klinaca da će se ponovo naći 15. srpnja, kada počinju pripreme za novu sezonu.  

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!