Vijesti / Sport
Sport
TAMARA BALENT na Smrikva Bowlu

TAMARA BALENT na Smrikva Bowlu

Proteklih tjedan dana članica Teniskog kluba Prelog Tamara Balent sudjelovala je na jednom od najvećih turnira na svijetu za djecu uzrasta do 10 godina – 22. Smrikva Bowlu. Radi se o turniru na koji dolaze djeca iz cijeloga svijeta pa su tako i ove godine dolazili predstavnici iz Japana, Tajvana, Tajlanda, Australije, SAD-a, Egipta, Kine, Bolivije, Izraela te država Europe, donosi portal TK Prelog.


Turnir se po 22. put održao u malom istarskom mjestu Štinjan, a sama pozivnica na ovakav turnir za Tamaru, kao i cijeli klub predstavlja ogroman uspjeh. Što se tiče samog nastupa možemo biti zadovoljni jer je Tamara pokazala da se može nositi sa najboljim svjetskim igračicama svog uzrasta.Tako je u 1. kolu glavnog turnira nakon velike borbe Tamara poražena od Slovenke 2-4, 4-2 i 6-10 u tie breku trećeg seta (iako je imala vodstvo od 5-1). Nakon tog poraza Tamara je igrala u utješnoj skupini te u prvom kolu pobjedila Britanku 6-3 da bi u drugom kolu bila zaustavljena od Egipćanke, iako je i u tom meču imala svoje prilike.


Sve u svemu za jedan mali klub koji se tek posljednjih godina počeo ubrzano razvijati sasvim solidan nastup. Valja napomenuti da je Hrvatsku osim Tamare zastupalo još šest igračica te su također sve one završile u utješnom turniru (što samo pokazuje o kakvom se kvalitetnom turniru radi). Za Tamaru je ovo bilo prije svega neprocjenjivo iskustvo te možemo očekivati još pregršt dobrih rezultata u budućnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!