VIDEO I FOTO Kotoripčani na penale prošli u četvrtfinale Pan ljetne lige

U utorak su na malonogometnom terenu Gradskog stadiona u Koprivnici odigrane prve četiri utakmice osmine finala Pan Ljetne lige Koprivnica. Prvi četvrtfinalisti su Robin market 0-24, CB Loop/Superprint, MNK Klub 75 Kotoriba i MOD Gradnja.

U derbiju večeri između MNK Klub 75 Kotoriba i Aquaterre brojni gledatelji vidjeli su odličan hakl između dvije kvalitetne momčadi. Povela je Aquaterra pogotkom Vrbanića, a izjednačio je Paveli i rezultatom 1:1 završio je regularni dio susreta. Nakon izvođenja penala, od Pan Ljetne lige Koprivnica oprostila se momčad Aquaterre.

Tu je više znanja i sreće imala ekipa MNK Klub 75 iz Kotoribe. Vručina, Jambrušić, Mešnjak, Bači, Šafarić, Hojski i ostali morali su čestitati kolegama iz Kotoribe. Kotoripčani nastupaju u sastavu Fodor, Paveli, Beliga, Nađ, Matulin, Čižmešija, Krušelj, Lončar, Ujlaki, Ledinski, a s klupe ih vodi Dražen Horvat.

Četvrtfinala su na rasporedu u petak, 7. srpnja, a MNK Klub 75 će igrati protiv bolje ekipe iz današnjeg susreta NK Borac – CB Sportska Drnje. Pobjednik Pan Ljetne lige Koprivnica osvojit će nagradu od 20.000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije