VIDEO I FOTO ‘Klub 75’ Kotoriba pobjedom do polufinala Pan Ljetne lige

MNK ‘Klub 75’ iz Kotoribe jedina je međimurska ekipa na koprivničkoj Pan Ljetnoj ligi. Nakon odličnih rezultata u grupnoj fazi natjecanja, Kotoripčani su prošli i četvrtfinale pobjedom protiv ekipe CB Sportska Drnje.

U prvom poluvremenu protivnička ekipa je pogotkom Premeca došla u vodstvo i s tim se rezultatom odlazi na odmor. U drugom dijelu, Klub 75 preokreće s dva pogotka Belige i jednim Ujlakija te se činilo kako su jednom nogom već u polufinalu.

No, Mikor i Milek su izjednačili na 3:3, a pri samom kraju susreta, Paveli iz slobodnog udarca odlično asistira Krušelju koji iz mrtvog kuta poentira za pobjedu i prolaz u polufinale. Taj pogodak možete vidjeti i u videu niže.

Suparnik Kotoripčanima u polufinalu bit će ekipa Jelena Trade koja je sastavljena od vrsnih malonogometaša poput Mateja Horvata, reprezentativca Hrvatske i Sadata Ziberija, makedonskog reprezentativca. Za sve one koji neće moći uživo prisustvovati završnici Pan Ljetne lige, susret za treće mjesto i finale bit će uživo prenošeni na Sportskoj televiziji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije