VIDEO Jelena Trade osvojila Pan Ljetnu ligu, Kotoripčani treći

Proteklih tjedana se u Koprivnici na malonogometnom terenu Gradskog stadiona igrala Pan Ljetna malonogometna liga. U vrlo jakoj konkurenciji, od međimurskih predstavnika našao se samo MNK Klub 75 Kotoriba i ostvario odličan rezultat.

Nakon rutinskog prolaska skupine, u osmini finala su bili bolji na penale od ekipe Aquaterra. U četvrtfinalu ih je čekao susret protiv momčadi CB Sportska Drnje. Njih su nadvisili tijesnom pobjedom 4:3. U polufinale su ušli bez imperativa jer se s druge strane našla jedna od najboljih malonogometnih ekipa Hrvatske, Jelena Trade.

Momčad sastavljena od znalaca poput Sadata Ziberija, reprezentativca Makedonije, Mateja Horvata, hrvatskog reprezentativca te Silvija Totha, Nikole Stojanovića i ostalih nikome nebi bila lak protivnik. Očekivano, Jelena Trade je u polufinalu bila bolja s čak 11:0, što je ipak malo pretjeran rezultat, a Kotoripčani su se brzo predali, čuvajući snagu za utakmicu za 3. mjesto. U drugom polufinalu, CB Loop/Superprint izbacio je Pekaru Mlinček Križevci.

Tako su se u susretu za 3. mjesto našli MNK Klub 75 Kotoriba i Pekara Mlinček Križevci. Krenulo je loše po Kotoripčane. Križevčani postižu pogodak za vodstvo 1:0 već na samom početku utakmice. Ipak, nedugo zatim, Nikola Krušelj prvo poravnava iz slobodnog udarca, a Marko Ujlaki na asistenciju Maria Pavelija zabija za 2:1, što se kasnije pokazalo i konačnim rezultatom.

Pobjedu u finalu i prvu nagradu od 20.000 kuna odnijela je ekipa Jelena Trade pobjedom od 6:4. Kotoripčani se osim trećeg mjesta i nagrade od 4.000 kuna mogu ponositi i nagradom za najboljeg golmana turnira koju je osvojio njihov vratar Luka Fodor.

MNK Klub 75 turnir je igrao u sastavu Luka Fodor, Mario Paveli, Marko Ujlaki, Matija Lončar, Boris Čižmešija, Nikola Krušelj, Marko Matulin, Dario Nađ i Borko Beliga, a s klupe ih je vodio Dražen Horvat. Kako su nam rekli, vrlo zadovoljni su organizacijom turnira i svojim rezultatom, a uputili su i pohvale organizacijskom timu, posebice Valentinu Knapiću.

Također, zahvaljuju se i brojnim navijačima koji su ih bodrili tokom cijelog turnira pa su se na terenu osjećali kao kod kuće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije