Vijesti / Sport
Sport
VIDEO Jelena Trade osvojila Pan Ljetnu ligu, Kotoripčani treći

VIDEO Jelena Trade osvojila Pan Ljetnu ligu, Kotoripčani treći

Momčad sastavljena od znalaca poput Sadata Ziberija, reprezentativca Makedonije, Mateja Horvata, hrvatskog reprezentativca te Silvija Totha, Nikole Stojanovića i ostalih nikome nebi bila lak protivnik. Očekivano, Jelena Trade je u polufinalu bila bolja s čak 11:0, što je ipak malo pretjeran rezultat, a Kotoripčani su se brzo predali, čuvajući snagu za utakmicu za 3. mjesto. U drugom polufinalu, CB Loop/Superprint izbacio je Pekaru Mlinček Križevci.

Tako su se u susretu za 3. mjesto našli MNK Klub 75 Kotoriba i Pekara Mlinček Križevci. Krenulo je loše po Kotoripčane. Križevčani postižu pogodak za vodstvo 1:0 već na samom početku utakmice. Ipak, nedugo zatim, Nikola Krušelj prvo poravnava iz slobodnog udarca, a Marko Ujlaki na asistenciju Maria Pavelija zabija za 2:1, što se kasnije pokazalo i konačnim rezultatom.

Pobjedu u finalu i prvu nagradu od 20.000 kuna odnijela je ekipa Jelena Trade pobjedom od 6:4. Kotoripčani se osim trećeg mjesta i nagrade od 4.000 kuna mogu ponositi i nagradom za najboljeg golmana turnira koju je osvojio njihov vratar Luka Fodor.

MNK Klub 75 turnir je igrao u sastavu Luka Fodor, Mario Paveli, Marko Ujlaki, Matija Lončar, Boris Čižmešija, Nikola Krušelj, Marko Matulin, Dario Nađ i Borko Beliga, a s klupe ih je vodio Dražen Horvat. Kako su nam rekli, vrlo zadovoljni su organizacijom turnira i svojim rezultatom, a uputili su i pohvale organizacijskom timu, posebice Valentinu Knapiću.

Također, zahvaljuju se i brojnim navijačima koji su ih bodrili tokom cijelog turnira pa su se na terenu osjećali kao kod kuće.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!