ODBOJKAŠKIM TURNIROM započeo Riverside festival

>> ODBOJKAŠKIM TURNIROM započeo Riverside festival

Završio je prvi dan Riverside festivala. Spektakularnim odbojkaškim turnirom započeli su Riverside festival. Na turniru je sudjelovalo 19 ekipa. Unatoč tome što se nije igrala ženska kategorija, ljubitelji ovog sporta i kratkih hlačica mogli su uživati u igri mješovitih ekipa i odličnih mečeva.



Prvo mjesto je osvojila ekipa Thrall, u finalu su svladali ekipu Hrđa rezultatom 2:1 te su se tako Hrđe morale zadovoljiti drugim mjestom. Treće mjesto osvojili su Easy money koji su pobijedili ekipu Spijemo pa idemo. Prve tri plasirane ekipe osvojile su nagrade, dok su ostale ekipe mogle konkurirati za najsimpatičniju ekipu turnira, miss i mister turnira. Uz odličnu odbojku gledatelje i natjecatelje je zabavljao je DJ Kay Zrill i MC Balentelli



Naravno da prava ludnica tek starta danas u subotu pa vas DG Sport poziva danas na pravi ljetni Party – Riverside s početkom od 21 sat. Uz hladno piće i vruće plesačice posjetitlje očekuje nastup Rumunjske mega zvijezde Gea Da Silve koji dolazi u sklopu svoje Europske turneje sa hitovima Hey Mr. Dj Get Up i Booma Yee sa milijunskim pregledima te Dj-evima iz Mađarske i Hrvatske. Sve potrebne informacije nađite OVDJE.


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije