MARIO KOVAČEVIĆ otišao, novi trener Međimurja Rade Herceg

Nogometni klub Međimurje četiri godine za redom plasmanom u trećeligaškom rangu imao je mogućnost otići u drugu ligu, no klub nije dobio licencu i nastavlja igrati u istom rangu. Iako je i Hrvatski olimpijski odbor odbio pritužbu našek kluba oni će i dalje nastojati dokazati da su u pravu.

Za to vrijeme puno je odlazaka iz kluba. Trener Mario Kovačević nam je u kratkom razgovoru potvrdio da je napustio klub i da će trenirati mlade nogometaše u Varaždinu. Novi trener Čakovčana je Rade Herceg.

U posljednja dva broja GOOL-a nabraju se brojni odlasci igrača iz NK Međimurje. U ovom broju se navodi brišu se iz registra igrači Patrik Kirić, Karlo Težak, Josip-Domagoj Hranilović i Leonard Mesarić svi iz NK Međimurje Čakovec jer odlaze na područje drugog saveza i Dean Šafarić iz NK Međimurje Čakovec jer odlazi u inozemstvo. U prošlom broju se navodi da se briše iz registra igrač Nenad Erić iz NK Međimurje Čakovec jer odlazi na područje drugog saveza, odnosno otišao je u novog drugoligaša NK Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije