VRATIŠINEC Pripreme za novu sezonu i turnir prvaka

Nogometni klub Sokol je u petak 14. srpnja počeo s pripremama za sezonu 2017/2018 za natjecanje u 1. MNL ligi. Cijela konstrukcija Sokola koju je trener Dražen Škvorc gradio u prošloj sezoni ostala je skoro nepromjenjiva. Redove Sokola napustio je samo rezevni golman Mišel Horvat koji se zahvalio na suradnji s klubom te mu klub NK Sokol i ovim putem želi svu sreću u daljnim životnim izazovima.

O planovima uprave, trenera i mogućim daljnim promjenama u igračkim kadrovima naknadno će izvjestiti jer sve snage Sokola sada su uprte u organizaciju turnira prvaka koji se igra u Vratišincu 29. i 30. srpnja. U subotu igraju NK Dinamo Palovec i NK Drava Kuršanec, a nakon njih domaćin NK Sokol Vratišinec odigrat će protiv ekipe iz Domašinca NK Dinamo. Ekipa Sokola za ovaj događaj pripremila je veliku poslasticu vol na ražnju, neizbježne languše te naravno piće koja za ovakvu feštu ne smije i neće nedostajati.

Da bi ovaj turnir, koji se igra po prvi put u Vratišincu, bio i prava fešta pobrinut će se živa glazba Fortuna band. Nakon svega ovoga slijedi finale koje se igra u nedelju s početkom u 18 sati. NK Sokol još jedanput vas poziva na bogat nogometni vikend u Vratišincu, ovo su slavljeničke ekipe tako da je zagarantirana i fešta tokom cijelog turnira. Detalje možete promaći ovdje.

Subota 29.7.
16:00 NK Dinamo Palovec – NK Drava Kuršanec
18:00 NKSokolVratišinec – NK Dinamo Domašinec

Nedjelja 30.7.
18:00 Finale

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije