BK MURAVANTURA na dva MTB nacionalna prvenstva osvojila šest postolja

Biciklistički klub MuraAvantura je protekli vikend s 11 natjecatelja sudjelovala i natjecala se na dva nacionalna prvenstva u brdskom biciklizmu u Bujama. U subotu se vozilo nacionalno prvenstvo u disciplini eliminator gdje međusobnim eliminacijskim utrkama otpadaju sporiji, a brži idu u slijedeći krug eliminacija i tako sve do pobjednika. Treba napomenuti da su ovdje ukupno bile samo 4 kategorije (mladi do 17 godina muški i ženski te stariji od 17 godina muški i ženski).


Žene do 17 godina Ida Trstenjak osvojila titulu nacionalne viceprvakinje, u zajedničkoj kategoriji muški do 17 godina Lovro Posel 7. mjesto, Mihaeal Krobot bio je 10. i Matija Trstenjak koji je završio kao 11. U kategoriji muški preko 17 godina vozio je Patrik Antolašić uspio je ući u prvih 8, ali do postolja nažalost nije uspio doći. U kategoriji žene preko 17 godina natjecala se Majda Horvat koja je osvojila 3. mjesto.


Drugi dan u nedjelju, sudjelovali su s 11 natjecatelja na Nacionalnom prvenstvu Hrvatske u brdskom biciklizmu, disciplina olimpijski kros, XCO. Staza je bila prejednostavna, tehnički nezahtjevna, što baš našim natjecateljima nije odgovaralo.


Usprkos svemu osvojili su odlične rezultate: Matija Trstenjak U-14 nacionalni viceprvak, Ida Trstenjak U-15W nacionalna viceprvakinja, Mihael Krobot U-15 nacionalni viceprvak, Majda Horvat Elite W bronca, David Trstenjak U-14 5., Lovro Posel kadet 5., Antolašić Patrik junior 5., Roko Posel U-14 6., Marko Vinko U-15 7. Karlo Kolac U-15 8. i Gabrijel Sever U-13 9.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije