PRIBISLAVEC Mala škola tenisa

>> PRIBISLAVEC Mala škola tenisa

Teniski klub Pribislavec organizira malu školu tenisa koja je u tijeku i koju polazi 28 djece starosti od 7 do 12 godina. Uz djecu iz Pribislavca u školi tenisa su djeca iz Domašinca, Čakovca, Belice, Novakovca i drugih mjesta.



Mala škola tenisa je početak početaka teniske igre za djecu, uče se osnovni udarci i stječu se prve teniske vještine. Škola traje mjesec dana i završit će 5. kolovoza kada će se djeci pridružiti roditelji koji će vidjeti što su djeca naučila. Škola je besplatna, djeca imaju na raspolaganju terene, trenera Božidara Mihalica, sok i grickalice.



Kako bi se izbjeglo treniranje po vrućini prati se vremenska prognoza i tako se određuju termini pa je nastavak škole narednog utorka i srijede. Ukupno se efektivno radi deset sati u prijepodnevnim terminima. Uz praktičan trening djeci se prikazuju i video zapisi pa se edukacija obavlja i teorijski i praktično.



Iduće godine klub obilježava dva desetljeća djelovanja, uz volonterski rad želja je privući što više djece tenisu, aktivirati ih i tako doprinijeti njohovom boljem zdravlju te ispunjenijem i kvalitetnijem životu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije