FOTO Hrvatska reprezentacija u Varaždinu doživjela težak poraz od Argentinki

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u svom prvom nastupu u trećem krugu kvalifikacijskog turnira iz serije World Grand Prix u Varaždinu poražena je od ekipe Argentine s 1:3, po setovima, 28:26, 19:25, 16:25, 13:25.

Prije te utakmice hrvatske reprezentativke odigrale su jedan službeni i dva prijateljska susreta s ekipom Argentine na njenom terenu: dva su dobile, od toga jedan u prvom krugu kvalifikacija, a jedan prijateljski meč su izgubile.

Dakle, riječ je o ekipama koje se dobro poznaju, a u ovim dosadašnjim susretima reprezentacija Hrvatske bila je bolja ili ravnopravna s puno iskusnijim protivnicima.

Međutim, pri kraju teške jednomjesečne turneje mlade hrvatske igračice nenavikle na igranje s tako snažnim protivnicama na brojnim, dugim turnirima, ostale su potpuno bez svježine i snage.

Zbog toga su u Varaždinu igrale neusporedivo slabije nego na početku ciklusa: dok su sigurnom igrom pobijedile Argentinke u njihovoj dvorani u gradu Neuquenu pred četiri i po tisuće fanatičnih navijača, u Varaždinu su doživjele bolan poraz.

U utakmici koja se odigrala u 16 sati Portoriko je pobijedio Bugarsku 3:1.

Danas u 16 sati igraju Argentina i Portoriko, dok će u 19 igrati Hrvatska i Bugarska.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije