PJEŠČANA OLUJA 2017. Najbolji Potrti kotač i Maličke

>> PJEŠČANA OLUJA 2017. Najbolji Potrti kotač i Maličke

Završila je Pješčana oluja 2017. A najviše se vesele pobjedničke ekipe POTRTI KOTAČ u muškoj konkurenciji i Maličke u ženskoj konkurenciji.



U prvom dijelu dana organizirana je odbojka u vodi. Šesnaest ekipa natjecalo se za pobjednika. Poslije odigranih više od četrdesetak utakmica naslov je osvojila ekipa Čempresi te osvojila vrijedne nagrade.



U prvoj utakmici večeri za treće mjesto u ženskoj konkurenciji odigrale su ekipe NO NAME i FENIKS. U neizvjesnoj utakmici u tri seta bolje je bila ekipa NO NAME i zasluženo osvojila treće mjesto. Druga utakmica ponudila utakmicu za treće mjesto i još bolju odbojku, a sastali su se ekipe KO TE ŠIŠA i KARIOS. Ekipa KARIOS ponudila odličnu igru i pobijedila 2:0.



Finalna utakmica u ženskoj konkurenciji odigrana je između ekipe 2DMN i MALIČKE. Poslije odigrana tri seta ekipa MALIČKE osvojila je turnir i zaslužila zlatnu medalju. Prvi set dominiraju i osvajaju 2DMN 21:17, ali iskusnija ekipa MALIČKE preokretom osvajaju turnir i treći set osvajaju 15:11.



Finalna utakmica večeri u muškoj konkurenciji odigrali su POTRTI KOTAČ I K.K. INTERKAST. Odlična odbojka prikazana je u finalnoj utakmici te poslije mnogo izmjena požrtvovnih poena izgubljenog drugog seta 21:16, ekipa POTRTI KOTAČ imala je više koncentracije u odlučujućim trenucima osvojila je treći set 15:10.



Na kraju turnira predsjednica ŽOK Kaštel Pribislavec, Danijela Prprović, predala je nagrade i medalje osvajačima turnira te zahvalila svim ekipama na odličnoj igri, navijačima na posjeti i navijanju, a svim djelatnicima kluba na odličnoj organizaciji. Na kraju poziv svima na Pješčanu oluju 2018, dvadesetu po redu.



Rezultati finalnog dana 22.07.2017.
NO NAME – FENIKS 2:1
KO TE ŠIŠA – KARIOS 0:2
2DMN– MALIČKE 1:2
POTRTI KOTAČ – K.K. INTERKAST 2:1

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije