Vijesti / Sport
Sport
ODLIČNA ATMOSFERA na teniskom kampu

ODLIČNA ATMOSFERA na teniskom kampu

Popularnost tenisa ne opada. Djelomično zbog posljednjih odličnih rezultata hrvatskih teniskih pulena, djelomično zbog dugogodišnje tradicije, a djelomično i zbog odlične organizacije te je za ovogodišnji ljetni kamp iz tenisa vladao veliki interes. Teniski kamp u sklopu ljetnih sportskih kampova Svaki tjedan sport jedan na terenima u čakovečkom središtu provodio je Teniski klub Franjo Punčec.

Prema riječima voditelja teniskog kampa i direktora TK Franjo Punčec Bojana Ružića kamp je u potpunosti uspio: 'U ovih pet dana, od ponedjeljka do petka uspjeli smo odraditi sve planirane i zacrtane aktivnosti. Polaznici su se upoznali s osnovama tenisa, poput osnovnih udaraca:  servis, forhand, backhand i volej. Jedini problem je bila vrućina, ali zbog toga smo kamp pomaknuli na raniji jutarnji termin i osigurali smo dodatna osvježavajuća pića za školarce', rekao je Ružić.

Učenici od 1. do 8. razreda osnovnih škola tako su imali prilike ne samo naučiti nešto novo o bijelom sportu već to i u praksi isprobati. Kroz zanimljivu i kvalitetnu interakciju s trenerima i vršnjacima imali su prilike barem na dva sata dnevno osjećati se kao Marin Čilić ili Ana Konjuh. Treneri iz teniskog kluba Franjo Punčec koji su radili s djecom pripremili su i različite igre kako bi im još dodatno približili tenis. Na završetku tjednog druženja čak su i odigrali revijalni meč između muških i ženskih trenera.

Nakon kampa iz tenisa, sljedećeg tjedna na rasporedu su kampovi iz kuglanja i ženske košarke. Kamp iz kuglanja bit će održan na kuglani Sportsko rekreacijskog centra Mladost i namijenjen je osnovnoškolcima starijima od 10 godina, dok će ženska košarka biti održana u dvorani 2. Osnovne škole na čakovečkom jugu. Ljetne sportske kampove organiziraju Grad Čakovec i Zajednica sportskih udruga Čakovca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!