VIDEO I FOTO Graničar pobjednik turnira u Kotoribi

Slijedom tradicije, NK Graničar Kotoriba u petak i subotu je organizirao turnir povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Ove godine su na turniru sudjelovale 4 ekipe, domaćin NK Graničar, NK Dubravčan Donja Dubrava, NK Vidovčan Donji Vidovec te NK Trnava Goričan.

U petak su gledatelji u kotoripskom Sportskom parku mogli uživati u vrlo efikasnim polufinalnim susretima. Najprije je Dubravčan bio bolji od Trnave s čak 6:2, a u drugom polufinalu je Graničar nadvisio Vidovčan s 6:1.


(Pogodak Nađa za Graničar u polufinalu)

U subotu je u utakmici za treće mjesto povela Trnava, Vidovčan izjednačio, ali Trnava ponovo dolazi u vodstvo. Kad se činilo da je već sve riješeno, Vidovčan u posljednim trenucima izjednačuje na 2:2 te se pristupa izvođenju jedanaesteraca. Trnava je tu bila s(p)retnija i osvaja treće mjesto.

U finalnoj utakmici Graničar je protiv Dubravčana poveo pogotkom Roberta Dežđeka, a Dubravčan ubrzo izjednačuje. Do kraja susreta, Boris Čižmešija zabija dva pogotka, a jedan dodaje Vilim Kos za konačnih 4:1 i pobjedu Graničara.

Sve susrete dobro je odsudila trojka Rudolf Čižmešija, Ivan Vlahek i Morano Vlah. Nakon finala, klupski predsjednik Zoran Radmanić uručio je pehare za prva tri mjesta, a kapetanu Graničara Vilimu Kosu uručio je i veliki kristalni prijelazni pehar.

Graničaru uoči početka prvenstva predstoji kup susret 2. kola gdje će ići u goste boljem iz današnjeg susreta NK Draškovec – NK Sloga Štrigova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije