Vijesti / Sport
Sport
PUNČEC OPEN od 23. do 27. kolovoza

PUNČEC OPEN od 23. do 27. kolovoza

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec i ove godine organizator je PUNČEC OPEN-a, profesionalnog teniskog turnira za seniore i seniorke. Turnir se održava od 1993. godine i uvršten je u kalendar Hrvatskog teniskog saveza. Nagradni fond turnira iznosi 25.000 kuna. Brojem igrača i igračica, nagradnim fondom i tradicijom turnir spada među najznačajnije teniske turnire u Hrvatskoj.

Turnir će biti održan od 23. do 27. kolovoza na terenima kluba u Čakovcu. Glavni pokrovitelj turnira je Grad Čakovec, što pokazuje da je i sredina prepoznala značaj ovog turnira koji je izvrsna promocija za grad i županiju, budući da svake godine ugosti stotinjak sudionika iz cijele Hrvatske i inozemstva. Na turniru se očekuje i nazočnost velikog broja uzvanika, novinara i teniske publike. Uz turnir će se održati i brojne popratne manifestacije.Petak, 25.08. 20,00 sati
TENNIS GARDEN PARTY
večernje druženje uz živu glazbu - grupa Southland
Partner: Golf klub Međimurje

Subota, 26.08. 15,00 sati
HUMANITARNI TURNIR
Turnir za rekreativce u konkurencijama muških, ženskih i mješovitih parova (prihod od turnira donira se za kupovinu komunikatora za osobe s komunikacijskim teškoćama u dnevnom boravku djece dr. Antun Bogdan Caritasa Varaždinske biskupije)
Partner: Rotary klub Čakovec

Nedjelja, 27.08. 8,30 sati
KIDS DAY
Turnir za djecu do 8 i 9 godina po 'Play & stay' programu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!