SUSJEDSKI DERBI Bratstvo Savska Ves ugošćuje Strahoninec

Dva kluba preselila su iz Druge međimurske nogometne lige skupina A u skupinu B. I baš ta dva kluba u subotu od 17:30 sati igraju susjedski derbi, a radi se o Bratstvu iz Savske Vesi i Strahonincu.

U subotu se obilježava Dan Savske Vesi od 16:00 sati, a u sklopu proslave će se odigrati i prvenstveni susret prvog kola nove prvenstvene sezone. Nekoliko stotina gledatelja i navijača s obje strane je uobičajena stvar tako da se i u ovom susretu očekuje žestoka borba za bodove na terenu, a vjerujemo da niti navijači neće nijemo odgledati susret.

>>> SAVSKA VES svečano obilježava Dan mjesta

Što se tiče službenih susreta oba kluba su odigrala prva dva kola Kupa. Bratstvo (SV) je slavilo kod Napretka 4:0 u prvom kolu, da bi istim rezultatom bilo poraženo kod Podturna u drugom kolu. Strahoninec je u prvom kolu bio uspješan u Sivici gdje je pobijedio Dubravu 2:1, a u drugom kolu su slavili kod kuće protiv Mure 2:0.

U subotu nas očekuje dinamičan i zanimljiv susret podjednakih protivnika. Bratstvo sigurno neće htjeti izgubiti domaću utakmicu na Dan Savske Vesi, dok će Strahoninec dati sve od sebe da domaćinima pokvari zabavu. Dođite u subotu u Savsku Ves od 17:30 sati i otpratite susret Bratstva i Strahoninca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije