Vijesti / Sport
Sport
LEONARDA HORVAT u polufinalu Punčec Opena

LEONARDA HORVAT u polufinalu Punčec Opena

Tradicija jednog od najznačajnijih hrvatskih teniskih turnira Punčec Opena nastavlja se i u 2017. godini. I u svom 25.-tom izdanju čakovečki turnir privukao je neke od najboljih hrvatskih tenisača. Iako ove godine turnir nije dio i dio Futures serije turnira Međunarodne teniske federacije ITF-a svejedno je Čakovec poželjna teniska destinacija.



Za ovogodišnji turnir koji ima nagradni fond od 25.000 kuna vladao je veliki interes te je stiglo 40 tenisača i 14 tenisačica. Od članova TK Franjo Punčec najbolje je prošla Leonarda Horvat. 17-godišnjakinja iz Lopatinca izborila je polufinale koje će biti na rasporedu u petak poslijepodne.



Žensko finale bit će igrano u subotu, a muško u nedjelju prijepodne. Osim turnira za seniore i seniorke tradicionalno će biti održane i popratne manifestacije. Zbog dobrih reakcija nakon obilježavanja 90 godina postojanja kluba, još jednom će biti održan Tennis garden party.



On je na rasporedu u petak 25. kolovoza, a Kids day u nedjelju prijepodne 27. kolovoza. Uz to u subotu 26. kolovoza zajedno s Rotary klubom Čakovec organiziran je humanitarni turnir rekreativnih parova s ciljem sakupljanja sredstava za kupovinu komunikatora za osobe s komunikacijskim teškoćama u Dnevnom boravku dr. Antun Bogdan u Čakovcu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!