Vijesti / Sport
Sport
PUNČEC OPEN 2017. Naslov za Domeniku Turković

PUNČEC OPEN 2017. Naslov za Domeniku Turković

Završnim susretima u ženskoj konkurenciji i u konkurenciji parova ovogodišnji profesionalni teniski turnir PUNČEC OPEN za seniore i seniorke primiče se kraju.

U konkurenciji seniorki turnir je uvjerljivo osvojila prva nositeljica turnira, seniorska viceprvakinja Hrvatske i prvorangirana igračica sa rang liste Hrvatskog teniskog saveza Domenika Turković, članica Teniskog kluba Špansko Zagreb. U finalnom susretu bila je jednako uvjerljiva i pobijedila mladu Varaždinku Niku Svetec rezultatom 61 61.Muške parove osvojili su Marko Ilić (TK Zagi) i Deni Žmak (TK Ogulin) koji su u finalnom susretu pobijedili Filipa Marića (TK I Team) i Morrisa Melšu (TK Hrvoje) rezultatom 61 63.

Martina Bokulić (TK Ogulin) i Matea Matić (TK Dalmacijacement) pobjednice su turnira ženskih parova. U finalnom susretu bile su bolje od Lee Jurković (HTK Zagreb) i Katarine Žužul (TK I Team) 62 75.Turnir završava finalnim susretom u muškoj konkurenciji koji je na rasporedu u nedjelju u 10,30 sati, u kojem će se za titulu pobjednika boriti Puljanin Deni Žmak, aktualni seniorski prvak Hrvatske i Marko Ilić (TK Zagi), prvorangirani igrač sa rang liste Hrvatskog teniskog saveza.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!